Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

CS beyin atma trainer

CS beyin atma trainer
0
207

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bu trainer cs oynarken karşı tarafa beyinden vurmayı sağlıyor
sürüm cs 15 ve cs 16 dada çalışıyor
oyun sırasında ''End'' tuşuna basın

burdan indirabilirisiniz http:rapidsharecomfiles71057974ainerrarhtml

Similar threads

cs 15 de botsuz haritaya bot ATMA (programsız) öncelikle oyuna dalın botsuz haritada ama consolu acın oraya autowaypoint on autowaypoint off waypoint save waypoint save nocheck waypoint load waypoint off yazın bu kadar 1 e basın botlar oto gelecektir iyi oyunlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Cs 16'da Oyunu oynarken Hedef alamayanlar için bu konuyu açıyorum Arkadaşlar 1 cllw 3 yaz enterle 2cllw 2 yaz enterle 3cllw 1 yaz enterle 4cllw 0 yaz enterle Bunları ard arda (Oyun içinde iken) Konsola yazıp enterliyceksiniz ve namlunuz küçülücek Not : Denenmiştir
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
ARKADASLA BAKTIM ADAM AKILLI BİR COUNTER STRİKE bilgilerini BİR ARAYA TOPLANIP SUNULMAMAIŞ DEDİM TOPLUYUM ARKADASLAR CEŞİTLİ SİTELERDEN EVE KENDİM YAZDIM BUYURN BASLIYALIM 1) PROGRAMLI server ayarı değiştiriciler var : BU LİNKTE 7 8 TANE VAR BAKIN EBEĞENİRSİNİZ SİTEYİ DE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt