Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cs condition zero

cs condition zero
0
180

Similar threads

Slm Arkadaslar ; Cs Condition Zero Yu Baltgames Diye Bir Yerden Indirdim Ama Oyunu Kuramiyorum Acaba Bana Yardimci Olabilecek Birisi Varmi ??? Benim Indirdigim Zero Oyununun Boyutu : 201 Mb Ben Daha Yuksek Boyutlu Biliyordum Yardim Lutfen Oyunun Download Adresini Tam Veremiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Arkadaslar counter strike 16 nın ses sorununu cozdum zbot'u counter strike'a yükleyin sonra cs yi acın bakalım sesler geldi mi gelmedi mi? baktım hem sesler gelmis hem sesler türkcelesmis hemde counter strike condition zero daki konusma turunu eklemis (HAKETTİYSEM) ++rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
arkadaslar cs zeroda 3bolumden sonrasını acamıyorum 7 farkla yenmeme ragmen yinede sonraki bolum yani 4 bolumu acmıyoryardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
arkadaşlar counter strike condition zero da ölümsüzlük şifresi varmı bilen varsa lütfen söylesin simdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Ben bugün pc ye countr strike condition zero yükledimAncak Oyun hilelerini yazmak için konsol açmak gerekiyormuşİnternetten baktığımda da ~ tuşuyla konsol açıldığı söyleniyorAncak ben bu tuşla konsolu açamadımYARDIMLARINIZI EN KISA ZAMANDA BEKLİYORUM Çözümlü ve mantıklı cevap verene +++++ rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,943Kullanıcılar
hhhuijSon üye
Üst Alt