Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cs go hatası

Cs go hatası
0
161

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
CS GO HASARLI İNDİRME HATASI ÇÖZÜMÜ BİLEN VAR MI ?
aldıgıım hata bu Oyun %100 yuklenıyor ve oyle kalıyor hata veriyor Oyun Önbelleği doğrula yaptım olmadı genede oyuna giremiyorum

http:ihizliresimcomZAgvyVpng

Similar threads

CS: GO severlerin mutlaka yaşamış olduğu sorunlardan biri olan cs go ağına bağlanıyor hatası birçok oyuncunun canını sıkmış ve oyuncular bu durumdan kurtulmak için çeşitli çözümler aramaya başlamışıdır. Eğer siz de cs go ağına bağlanıyor uyarısı ile karşılaşıyorsanız çözüm bulmak için en doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Dünyanın birçok farklı yerinden oynanan ve aktif oyuncu sayısı ile rekorlar kıran CS: GO oynayan oyuncular zaman zaman cs go çalışıyor ama açılmıyor ve cs go eşitleniyor hatası gibi sorunlar yaşayabiliyorlar. Eğer bu hataları siz de yaşıyorsanız doğru adrese geldiniz. Bu makalemizde sizlere cs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Selamun aleyküm arkadaşlarBen Cs 16 da kendi mapımı yaptım mapı sorunsuz kaydediyorum sonra oyunu açıyorum ordan botları vs ayarlıyorumOyuna giriyorum 1round bitiyor işte atıyorum teröristler yendi diyor 2rounda geçtiği sıradan oyun hata veriyor hlexe bir sorunla karşılaştı tarzında birşey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
DRİVER 3 Bu oyunu oynamak için nasıl bir sisteme gerek var Benim makinam celeron 2,4 1Ghz ram var 128 mb geforse mx4400 ekran kartı var ama olmuyor oyun açmıyor ilk önce directx hatası verdi 9oc versiyonunu yükledim o hata gitti ama genede oyun açılmıyor Bunun nedeni ve çözümü nedir acep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Oncelikle Allahin selami hepimizin uzerine olsun arkadaslar Son gunlerin çok gundembi konusu bu half life launcher calismayi durdurdu hatasi bilindigi uzere cs oynayanlar online oynamak istedikleri zaman hile acilmayan serverlarda lan game tarzı oynayip oyundan zevk almak isterler bunun icindir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
858,527Konular
981,501Mesajlar
31,492Kullanıcılar
mustodeeSon üye
Üst Alt