Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cs go kaldırır mı ?

cs go kaldırır mı ?
0
106

Similar threads

bilgisayarım düşük fps olsada cs go kaldırırmı boşuna para vermiyim oyuna sistemim: 2 gb ram intel pentium dual cpu e 2200 220 ghz ekran 256 mb intel chipset family
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
bilgisayarım düşük fps olsada cs go kaldırırmı boşuna para vermiyim oyuna sistemim: 2 gb ram intel pentium dual cpu e 2200 220 ghz ekran 256 mb intel chipset family
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Çok Eski Bir Bilgisayarım var yıllardır yaklaşık 10 yıldır felan kullanıyorum Oyun manyağı sayılırım Cs Go tarzı oyunlar oynamak istiyorum , ama malum bilgisayarım izin vermiyor yeni sistem toplamak bana şuan ağır gelir çünkü öğrenciyim aşşağıdaki benim sistemim neler ilave edersem neler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Çok Eski Bir Bilgisayarım var yıllardır yaklaşık 10 yıldır felan kullanıyorum Oyun manyağı sayılırım Cs Go tarzı oyunlar oynamak istiyorum , ama malum bilgisayarım izin vermiyor yeni sistem toplamak bana şuan ağır gelir çünkü öğrenciyim aşşağıdaki benim sistemim neler ilave edersem neler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt