Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cs:go

Cs:go
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim oyunumun yerini bulamadım

Arkadaşlar CS:GO'da internetimin 3 mbps olmasına rağmen, hiç bir şey indirmediğimden wifi'yi kimseye vermememe rağmen, CS:GOda
Oyuna girer girmez ping hızlı hızlı yükseliyor 2000 e kadar çıkabiliyor Oyun oynayamıyorum, yürüsem uçuyor lag oluyor Ama botlarla rahatça oynayabiliyorum

Yani kısaca sorunum şu internetimin yavaş olmamadığına göre ping ms acayip yükseliyor ve oyun oynayamıyorum

Bilgisayarımın özellikleri:
Kingston 8 GB 1600 MHz Ram
Asus 2gb 256 bit Ekran Kartı
İntel Core i5 32 GHz İşlemci

Similar threads

Oyuncular, gelişmiş grafiklere sahip oyunlar için yüksek maliyetli donanımları tercih etmesine rağmen, her zaman en iyi oyun deneyimini yaşayamıyor. Günümüzde eSpor’un da yaygınlaşmasıyla birlikte çokça duymaya başladığımız ping terimi, internet bağlantısının sağlıksız çalışmasıyla daha fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Oyuncular için en kıymetli ögelerin başında bilgisayar ve konsolların yeterliliği varken, aslında art planda tümünü geri planda bırakabilecek öbür bir öge var: internet. Bir oyuncu için bilgisayar donanımı yahut konsolun yeniliği çok değerliyken, günümüzde artık internet kontağı da bir o kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ethernet kabloları; modem, router veya switch (çoklayıcı) ağ cihazlarımızdan bilgisayar, akıllı TV, medya yürütücüler, oyun konsolları ve birçok cihaza takılarak internet bağlantısına ulaşılmasını sağlıyor. Bu kablolar görünüş olarak birbirine çok benzese de aslında kendi arasında birçok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Tatil periyodu sona erdi ve uzun bir eğitim yılının daha başındayız. Tabi mektebe dönen milyonlarca talebeyi uzun bir eğitim periyodu daha bekliyor. Mektebe yeni başlayan talebeler bu heyecanı sonuna kadar yaşayacakken, geri dönüş yapan talebeler ise hem arkadaşlarıyla bir araya gelecekler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt