Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cs Hİlelerİ

Cs Hİlelerİ

Similar threads

ARkadasLar bundan onceki konuda cs için taktik vermiştim bunlarda sifreleri online ve landa cok işe yarıolar gld(tab) 9999 mermi sekmesini engeller! gls(tab) 0 Dürbün hedefini kalınlaştırır! clbo(tab) 0 Duvardan mermi geçirme!!! exın(tab) 005 Kafadan vurma hilesi!!! cv(tab) genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
cs 16 da duvarın arkasını görme sifresini bulamıyorum nolur yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
cs 16 da speed progu ve sifreleri verirseniz sevindirik olurum segili insanalr
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Cs Hileleri, Cs kısayolları, cs hilesi waypoint on noclip duvarlardan gecme ve gorunmezlik kapatmak icin waypoint off waypoint teleport ? bir yerden bir yere isinlanmak ? yerine en fazla 3 rakamli sayi yaziniz orn 111 ama her haritada olmaz assoult dast gibi haritalarda oluyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Cs Hileleri, Cs kısayolları, cs hilesi waypoint on noclip duvarlardan gecme ve gorunmezlik kapatmak icin waypoint off waypoint teleport ? bir yerden bir yere isinlanmak ? yerine azami 3 rakamli sayi yaziniz orn 111 fakat her haritada olmaz assoult dast gibi haritalarda oluyor gls(tab)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt