Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cübbeli Ahmet'ten Kaset Tehdidine Yanıt

Cübbeli Ahmet'ten Kaset Tehdidine Yanıt
0
84

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kendisini tehdit eden Saadeddin Ustaosmanoğlu hakkında konuştu. 

Cübbeli Ahmet kaset tehditlerine karşılık verdi...

Saadeddin Ustaosmanoğlu'nun açıklamaları üzerine Odatv'ye konuşan Ahmet Mahmut Ünlü bu açıklamaları ciddiye almadığını belirterek, 'Mahmut Efendi'nin cenazesinde mehdi oradaydı namaz kıldı. İşte efendim Mahmut Efendi tabuttan bir teveccüh etti, Tayyip Beyefendi sessiz duruma döndü mealinde şeyler söyleyen bir kişiyi ben ciddiye almıyorum, muhatap almıyorum' dedi.

Similar threads

İsmailağa Cemaati'nin vefat eden önderi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu tarafından kasetle tehdit edilen tam ismi Ahmet Mahmut Ünlü olan Cübbeli Ahmet Hoca'nın hayatına dair bilinmeyen ayrıntıları ve Cübbeli Hoca'nın gündem olan olaylarını sizler için derledik. Pekala...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
İsmailağa Cemaati'nin vefat eden başkanı Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Meşhur'u 'elimizde kasedin var' diyerek tehdit etti.  Ustaosmanoğlu, 'nisa taifesinden (kadınlar topluluğu) olan bu topluluğu Endonezya'ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
İsmailağa cemaatinin hayatını kaybeden piri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Meşhur'u 'kasetini patlatırız' diyerek tehdit etmişti. İsmailağa Cemaatinden Cübbeli Ahmet'e sahip çıkan bir açıklama geldi.  İsmailağa cemaatinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kasetle tehdit edilmesinin akabinde gazeteci İsmail Saymaz'a konuştu. Ünlü, kelam konusu tehdit hakkında 'Kaset konusu be laltı değil. Kasetlerde baldır bacak yok. Varsa da yayınlasın' tabirlerini kullandı. İsmailağa Cemaati...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
İsmailağa Cemaati’nden Cübbeli Ahmet Hoca , Habertürk TV’deki Fatih Altaylı’nın Teke Tek programına katıldı. Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Saadettin Ustaosmanoğlu’nun ‘kasetini patlatırız’ açıklamasına, ayrıyeten Selefi ve Vahabilerin örgütlenme ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt