Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cücügün duaları

Cücügün duaları
0
28

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cücügün duaları ALLAH CC BIZE YAKINDIR Kullarim senden Beni sorduklari vakit de oysa, ´Belli Ben cok yakinim Bana dua ettigi süre, dua edenin duasina cevap veririm´ Öyleyse onlar da Benim davetime uysunlar, Bana iman etsinler fakat, dogru yolu bulsunlarAllahim CC Bizi dünya ticaretinde dürüstlük, öbür dünya ticaretinde bolluk ver! Bize helal kazanc ihsan eyle! Kazancimiza bile bile ya da bilmeyerek haram karismasina izin verme! Bizi haram dehsetinden, haram sIkIntIsIndan, haram utancindan, haram belasindan koru Isledigimiz günahlara karsi bize makbul tövbe nasip eyle Bizi tövbesiz olarak huzuruna alma Bizi nedamet etmeyen, pisman olmayan, yüzü kizarmayan ve pişmanlık etmeyene kullarindan eyleme Bilirizki Sen Tevvabsin, Sen Gafursun, Sen Afüvvsün! Bizim tövbe etmemizi ve bağışlama istek etmemizi kolaylastir Bizi affet! Bizi bagisla! Bizi günahlarin utancindan kurtar Rabbim! Amin ALINTI YakarislarHer güne bir dua Süleyman Kösmene  

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt