ÇUKURCA’ nın dağlarından Merhaba Sevgili Anneciğim babacım nasılsınız iyimisiniz ………………………… İki tane PKK denilen lerle uğraşıyoruz biliyorsunuz ama sonunda acı günlerimiz bitecek yeniden değişik bir hayata kavuşacağım ve yerden Türkyılmaz ailesi toplanacak Annem senin yüzün defalarca gülecek, Annem bizi bu yaşa değin çok destekle yetiştirdin Allah’ın izniyle bundan sonradan dertler bitecek tatlı ve mutlu günler gelecek Anne bundan böyle bana ailemize yakışır gelinini hazırlamaya başla karakaşlı kara gözlü olsun Neyse canım güzel olsun kızmadın değimli Annem şafak fazla yakın sizleri çok özledim Sizi seven asker oğlunuz ESKİ GÜNLER BURNUNDA TÜTÜYOR SADIK’ IN (TÜRKYILMAZ) ÇUKURCA’ DAN YAZMIŞTI BU MEKTUBUNU;“Teskereyi alınca, Türkyılmaz ailesi bitmiş toplanacak Annem, senin yüzün tekrar gülecek Bizi büyütene değin neler çektin Fakat bundan sonradan mutlu günler gelecek Mutlu günler umuduyla Vefalı’ ın bundan başka dileği vardı anasından: “Anne artık ailemize yakışır gelin kızını hazırlamaya başla Karakaşlı, kara gözlü olsun Şaka bir yandan şafak fazla yakın Beni bekleyin Sadık TÜRKYILMAZ Bekledi TÜRKYILMAZ Ailesi… Lakin bir daha geri gelmedi mutlu günler Askerlik bitimine 2 ay kala, Çukurca basılacak duyumu üstüne düzenlenen operasyonda, Gölgelibeş üst bölgesindeki, arkadaşının yanında gelerek; “Canım fazla sıkılıyor Annemi ve kız kardeşimi kesintisiz rüyamda görüyorum Herhalde burada şehit olacağım, bir daha onları göremeyeceğim dedi ve o akşam çıkan çatışmada benzer yerde ve aynı mevzide şehit oldu 10071995 id