Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çulama

Çulama
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
2 su bardağı pirinç
1 litre tavuk suyu
150 gr margarin
tavuk ciğeri
1 adet tavuk
1 baş soğan
şam fıstık
1 kg yufka
yeni bahar
kuş üzümü
karabiber
tarçın
tuz

HAZIRLANIŞI
Bir tencereye bir baş soğan doğrayın, 2 çorba kaşığı margarin ile çevrin Soğan hafif pembeleştiğinde fıstık ve pirinç ilave edip biraz daha kavurun Daha sonra üzerine, doğranmış tavuk ciğeri, tuz, kuş üzümü, tarçın, karabiber, yeni bahar ve bir su bardağı su koyup, suyu çekilinceye dek pişirin
Diğer bir kapta 250 gr margarini eritin Üç yufkayı üst üste gelecek şekilde, aralarını yağlayıp, yağladığınız bir tepsiye serin Hazırladığınız iç pilavı ve tavuğun göğüs etlerini didikleyip bunun üzerine döşeyin Kalan iki yufkanın, aralarını yağlayıp, böreğin üzerine örtün ve kızgın fırına sürüp, pişirin Piştikten sonra üzerine sıcak tavuk suyunu dökün ve 1012 dakika daha fırında pişirip, sıcak olarak servis yapın
 
858,497Konular
981,993Mesajlar
29,981Kullanıcılar
mordowSon üye
Üst Alt