Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cuma Duası ve duaları

Cuma Duası ve duaları
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cuma Duası ve duaları cuma duası cuma duaları duası oku mesajları türkçe cuma duası, cuma duaları, cuma duası oku, cuma dua, cuma duas, cuma dualar, cuma duası türkçe Cuma Günledi dua etmek isteyen öbür dua bilen her arkadaşımızı bu başlık altından davetli yada üye hiç farketmez katılımlarını rica ediyoruz Ilk dua bizden 1548183998 1548183998 cumaduasivedualari5c543c4f86fb3cumaduasivedualari5c543c4f86fb3 cumaduasivedualari5c543c4f86fb3 Lailahe illallah Cuma’nın nedeniyle Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver duasıyla Ya vedüdüm entel maksudum Kulhüvellahü ehad bin bir kere ya samed cennet kapılarını aç benim günahımdan geç Benim günahım varsada senin gibi halikim var Muhammed Aleyhisselam dostum var İlahi kabre vardığım gece lütfeyle yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir Kabrimi nur ile doldur Kevser şarabına daldır ulu cemalini göster Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana Rabbim fikrim zikrullah kalbimin nuru Resullullah evvelim ahirim La ilahe illallah Muhammedün Resullullah Cuma gibi günümüz var İslam gibi dinimiz var Muhammed gibi şahımız var 1548183998 1548183998 cumaduasivedualari5c543c4f8ae43gifcumaduasivedualari5c543c4f8ae43gif cumaduasivedualari5c543c4f8ae43gif dedim dostum dedim 99 ismine mühür vurdum üzerine Sırrım sübhanım derdim dermanım dikkatsiz kuluna gam düşmüş yetiş imdadımıza ya Muhammed Kulhüvellahü ehad bin bir defa ya samed ya ya Muhammed umarız senden şefaat Lailahe illallahtır özüm Muhammed Mustafadır sözüm ihlası şerif ile yıkadım yüzüm Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm Bugün Cuma günüdür Dinim İslam dinidir Dinimin İslam dini olduğuna yetmiş binin nısfına mühürledim üzerine Lailahe illallah üç muradım var biri cennet bir dere diyarını görmek Aç cemalini göster diyarını Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana gece gündüz yalvarırım sana her zaman sana muhtacım cemalini göster bana Cennetine eğlence et ım kabrimizde kolaylık sıratta selamet tatlı canımız sana itimat son nefesimizde selametler ihsan eyle Mezar suallerimiz ahsan eyle cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle Lailahe illallah selalar duası için Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa dertlilere derman borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim Elif Nur Muhammed tez selamet Ya Celil etme zelil bayrak direği kanıt İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır duaya açılan elleri icabete eriştir 1548183998 1548183998 cumaduasivedualari5c543c4f8ae43gifcumaduasivedualari5c543c4f8ae43gif cumaduasivedualari5c543c4f8ae43gif ım senden başka kimsemiz yoktur Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana cenneti alada cemalini göster bana Lailahe illallah günahlarımız af eyle Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana itimat ederim Selatü selaya yolladım Mevlaya sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya Lailahe illallah ve cellehü edası ile Rabbim muradımızı ver melekler duası ile Lailahe illallah kalbimizi karartma rızkımızı azaltma kabrimizi daraltma senden başka kapı aratma muhannete yoksul etme Lailahe illallah imanla tahammül Muhammedün Resullullah azapsız mezar 1548183998 1548183998 cumaduasivedualari5c543c4f8ae43gifcumaduasivedualari5c543c4f8ae43gif cumaduasivedualari5c543c4f8ae43gif ım beni af eyle her derdimi def eyle rızkımızı bol eyle kabrimizi nur eyle sual meleklerinin cevabını muktedir eyle Evvelim ahirim kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi 1548183998 1548183998 cumaduasivedualari5c543c4f8ae43gifcumaduasivedualari5c543c4f8ae43gif cumaduasivedualari5c543c4f8ae43gif ım şeytanın şerrinden kabirdeki yılanlardan çıyanlardan ölümün dehşetinden kabirin azabından sıratın zulmetinden muhafaza eyle ım Ölümün hayırlısını üç ayların birisini Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi Amin