Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cuma Günü Hani duaların okunması gerekir

Cuma Günü Hani duaların okunması gerekir
0
256

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Cuma gününe özel okunması öğüt edilen çoğu dua bulunmaktadırÖzellikle Öğle ezanı ile salası aralarında okuyabildiğiniz duaları okumanız nasihat edilirCuma günü tesbih sürüklemek Peygamber Efendimize Salavat çekmek keza kelimei tehvit ve Estağfurullah çekilmesi önerilir

Cuma günleri okunacak dualar

Cuma günü ikindi namazı ile güneş batmasına kadar olan vakit diliminde Allah ’dan isteyinDua edin
Cuma günü La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram bu dua ile dua eder ve Allah ’dan isterse Allah mutlaka duanıza karşılk verir

Cuma günü akşam ezanına 45 dakika kala Ya Meliki Muktedir sin Allah ’ım bana destek et ismini (100) kere tekrarlayıp sonrada dileğinizi dileyin, sıkıntınız gider,rahat vr rahata erersiniz

Cuma gecesi Kehf suresi okuyan, Kıyamette, yerden göğe değin bir nurla aydınlanır İki Cuma aralarında işlediği günahlar da affolur

Cuma günü 80 salevat getirenin, 80 yıllık günahı affolur)

Cuma günü veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir)

Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir)

Cuma günü gusledenin günahları affolur *

Similar threads

Cuma Günleri Okunması Gereken Dua Cuma günü biz müminleirn bayramıdırBu mübarek günü en iyi şekild edeğerlendirmek için bilmemiz gereken bir çok şey var kitaplarda okuduğum kadarıyla sizlerle paylaşmak istiyorum Cuma günü okunacak dualardan bazılarınıRabbim içten yapılan tüm dualarınızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Cuma gunune ozel okunması tavsiye edilen bircok dua bulunmaktadırOzellikle Oğle ezanı ile salası arasında okuyabildiğiniz duaları okumanız tavsiye edilirCuma gunu tesbih cekmek Peygamber Efendimize Salavat cekmek ayrıca kelimei tehvit ve Estağfurullah cekilmesi onerilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Herkese Hayırlı Cumalar diliyorum ilk önce bugün sizlere Cuma günü okumamız gereken fazla hoş dualar ve tesbihatlar paylaşmak istiyorum Özellikle bu duaları bu mubarek günde okumanızı öğüt ediyorumCuma günü okunması nasihat edilen dualara örnekler hazırladım sizler içinCuma gününün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Cuma günü kurandan hangi sureler okunur Cuma günleri Kehf suresini okumanın fazla faziletleri vardır Rivayetlerde Kehf suresini okuyan bir kimse yeniden ancak Cuma gününe değin muhafaza altına girmektedir Bu konu hadis i şerifte şu şekilde zikredilmektedir Cuma gecesi Kehf suresi okuyan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Cuma günü, Yapılacak İbadetler ve Faziletleri Cuma günü müminlerin bayramıdır bu mübarek ve hayırlı günde nasıl ibadet etmeliyiz nasıl dua etmeliyiz hem Cuma gününün fazileti hakkında yazımızda sizlere aydınlatmak istiyoruzHayırlı Cumalar dualarınız ve ibadetleriniz kabul olsun Cuma Günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt