Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cuma günü için kutlama mesajları yazar mısınız

Cuma günü için kutlama mesajları yazar mısınız
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cuma günü için anma mesajları yazan mısınız Gurbetteyim, ailemden uzakta çalışıyorumCumadan cumaya mutlaka mesaj atarımBu cuma da atabilmem için değişik cumna kutlama mesajları rica ediyorum sizden  

Similar threads

öğretmenler günü için kutlama mesajları gerekli ivedi Kızlar 24 kasım öğretmenler gününe uygun kutlama mesajları arıyorum Öğretmenlerime değişik anma mesajları atmak istiyorum takviye edecek biri var mı?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Doğum Günü İçin En Güzel Anma Mesajları 2019 doğum günü sözleri, doğum günü kutlama mesajları, doğum günü mesajları Sevgili melekler, doğum günü olan arkadaşlarınızı en hoş mesajlarla kutlamak, en hoş cümlelerle bu hoş günlerini hatırlamak ister misiniz? İşte sizler için derlediğimiz en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Yepyeni Doğum Günü Kutlama Mesajları 2019 doğum günü mesajları, doğum günü anma mesajları, doğum günü sözleri Sevgili melekler, en sevdiğiniz arkadaşınızın doğum günü ve onunla bu güzel günde bir araya gelebilme imkanınız değil Ne yapackasınız? En güzeliş ona cep telefonundan ya da sosyal ağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
mevlid kandili için kutlama mesajları kısa yazarmısınız Selamlar Çoktan mevlid kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar Lütfen kısa edinmek üzere anma mesajları yazabilirmisiniz ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
2019 Yeni Yıl Anma Mesajları 2019 yılbaşı mesajları, yeni yıl mesajları 2019, 2019 yılbaşı sözleri Sevgili melekler, 2019 yılını bitirip, 2019 yılına gireceğimiz gece bütün sevdiklerimize yollayabileceğimiz, şahane yılbaşı kutlama mesajlarını sizlerle paylaşmak istiyoruz ERlbetteki bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt