Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cuma Günü Kısmet Duası

Hoş geldin! Erkan226 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Cuma Günü Kısmet Duası
0
200

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Cuma Günü Yapılacak Baht Duası

Cuma Günü Talih İçin Yapılacak Dua

Cuma günü iki ezan aralarında abdest alınarak baht ve Rızık için yapılacak dualar şöyledir:

100 kere La ilahe illüllahül melikül hakkul mübin

diyen kimseye rızık ve kısmet kapıları açılır , yoksul ve ihtiyaçtan kurtulurAllah teala onu af ve mağfiret buyurduğundan kabir azabı görmez ve cennete girer

Bismillahirrahmanirrahim

vel arda medednaha ve elkayna fiha revasiye ve enbetna fiha min külli şeyin mevzun ve cealna leküm fiha meayişe ve men lestüm lehu birazikin
AMİN

Günde 100 kere okunacak talih için yararlı bir dua

Allâhümme yâ Rabbî bicâhî sâhibi'lvesîleti Seyyidina ve Nebiyyinâ ve Habîbinâ ve gurrete uyûninâ ve nûri ebsârinâ Habîbike Muhammedini'lMustafâ ve Rasûlike'lMurtazâ ve Nebiyyike'lMüctebâ, havvil ahvâlina ilâ ahseni'l hâl Yâ muhavvile'lhavli ve'lahvâl *

Similar threads

Cuma Gunu Yapılacak Kısmet Duası Cuma Gunu Kısmet İcin Yapılacak Dua Cuma gunu iki ezan arasında abdest alınarak kısmet ve Rızık icin yapılacak dualar şoyledir: 100 kere La ilahe illullahul melikul hakkul mubin diyen kimseye rızık ve kısmet kapıları acılır , fakir ve ihtiyactan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Cuma günü yapılacak dualar ve zikirler Cuma günü biz müslümanalrın bayramı olarak bilinir bu kutsal günde okunmaıs öğüt edilen dualar ve zikirler vardır bu dua ve zikirlerden bazılarını sizlerle sayfamızda paylaşmak istiyorumCuma gününün sevabına nail olmak için aşağıdaki duaların okunmaıs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Herkese Hayırlı Cumalar diliyorum ilk önce bugün sizlere Cuma günü okumamız gereken fazla hoş dualar ve tesbihatlar paylaşmak istiyorum Özellikle bu duaları bu mubarek günde okumanızı öğüt ediyorumCuma günü okunması nasihat edilen dualara örnekler hazırladım sizler içinCuma gününün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Cuma Günü Edilebilecek Istek Duaları Cuma Günü Dilek Duası Cuma Günü Istek Dua Örneği Cuma günü dilek duaları Sevgili melekler, bu yazımızda Cuma günleri edebileceğimiz dualardan bazılarını sizlerle paylaşıyoruzcumagunuedilebilecekdilekdualari5c54397de9c41alt 1548183930 1548183930...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Cuma Günü Okunacak Cuma Duası Cuma günü yaptığınız tüm ibadetler okuduğunuz Kur'anı Kerim ve kıldığınız namazlar kabul olsun Aşağıdaki duayı Cuma günü okumanız nasihat ediliyor Allah dualarınızı kabul etsin Hayırlı Cumalar Cuma günü dualarınıza cevap verilmesini ve kabul olmasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,528Konular
981,475Mesajlar
31,394Kullanıcılar
tahaudwihsSon üye
Üst Alt