Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cuma gunune ozel dua

Hoş geldin! sjdja tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Cuma gunune ozel dua
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Cuma gunu okunacak her dua kıymetli, her dua ozeldir Bu nedenledir ki yurekten okunan her dua Allah katında makbuldur
Cuma gunu Kehf suresi, Duhan suresi, Ayetel Kursi, Fatiha, Cuma gecesi ise Yasini Şerif okumamız tavsiye edilir
Bunun yanı sıra salavat getirmek, tovbe etmek ve aşağıdaki duayı okumak muhakkak ki onemlidir
La İlahe İllallah Cumanın Sebebiyle, Muhammedun Resulullah (SAV) Gerek Yuzunun Golgesiyle Dunya Ve Ahiret Muradımı Ver Duasıyla Ya Vedudum, Sensin Maksudum, Kulhuvallahu Ehad Binbir Kere Ya Samed Cennet Kapılarını Ac Benim Gunahımdan Gec Benim Gunahım Var İsa Senin Gibi Hakk'ım Var Muhammed Aleyhisselam Gibi Dostum Var İlahi Kabre Vardığım Gece Lutfeyle Yalnız Kaldığım Gece Bilmediğimi Bildir Kabrimi Nur İle Doldur Kevser Şarabına Bandır Ulu Cemal?ini Goster Estağfiruliah İstiğfarın Ben Zayıf Gunahkar Kulun Ya Celil Ya Cabbar Sen Bağışla Gunağımı Ya Settar İlahi Cennetini Cemal?ini Goster Bana Gece Gunduz Yalvarırım Sana Dunya Ve Ahiret Muradımı Ver Bana Rabbim Allah Fikrim Zikrullah Kalbimin Nuru Resulullah Evvelim Allah Ahirim Allah La İlahe İllallah Muhammedun (SAV) Resulullah

Similar threads

Cuma Gunu Okunan Guzel Bir Dua Orneği Aşağıdaki duayı Cuma gunu okuduğunuz Kuranı Kerim ve surelerin cektiğiniz tesbihlerin arkasından okuyabilirsinizCuma gunu yapıalacak okunacak oldukca guzel bir dua paylaşıyoruz sizlerleAllah Mubarek gunlerde yapılan duaların hepsini kabul etsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Cuma Gunu okunacak Dua nedir Cuma okunan Dua Lailahe illallah Cumanın sebebiyle, Muhammedun Resullullah gerek yuzun golgesiyle dunya ve ahiret muradımı ver duasıyla, Ya vedudum, entel maksudum, Kulhuvellahu ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını ac, benim gunahımdan gec...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
Cuma Duaları Cuma gunu Duası Cuma okunan dualar Cuma Duası imagescumaduasi5afe7377c6307 Lailahe illallah Cumanın sebebiyle, Muhammedun Resullullah gerek yuzun golgesiyle dunya ve ahiret muradımı ver duasıyla, Ya vedudum, entel maksudum, Kulhuvellahu ehad, bin bir kere ya samed...
Cevaplar
0
Görüntüleme
271
Resimli Guzel Cuma Duaları Resimli cuma gunune ozel guzel dualar kısa Cuma gunu duaları arasından secdiğimiz en guzel Cuma Dualarını sizlerle paylaşıyoruz Cuma Duası Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedun Resullullah gerek yuzun golgesiyle dunya ve ahiret muradımı ver...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
cuma duası cuma duaları kısa cuma duası Cuma gunu okunacak dualar Hepimiz biliyoruz ki cuma gunu muminlerin bayramıdır Cuma gunu yapılan ibadetlere de iki kat sevap verilir V e o gun işlenen gunahlar iki kat yazılırOzellikle Cuma gununu, gunahlardan cekinerek ibadetle gecirmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
858,528Konular
981,487Mesajlar
31,426Kullanıcılar
ködndkellSon üye
Üst Alt