Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cuma Mesajları En Guzel

Cuma Mesajları En Guzel
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
En Guzel Cuma Mesajları

Guzel Cuma Mesajları

Cuma gibi gunumuz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine muhur vurdum, ustune Cumanız Mubarek Olsun

Ya Celil, etme zelil, gonder delil Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya acilan elleri icabete eristir Hayırlı Cumalar

Cumamız mubarek dualarımız ve tobelerimiz kabul olsun Selamların en guzeli sizlerin uzerine olsun

Allah aşkı neler yaptırmaz ki insana? Bir can değil, binlercesi feda olsun yoluna Cumanız Mubarek Olsun

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gunduz yalvaririm sana Her zaman sana muhtacim, cemalini goster banaHayırlı Cumalar

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah'ın muminlerini bağışlaması dileğiyle hayırlı cumalar

Kalpler imanla, gonuller huzurla dolsun Saadetler hepimizin olsun Ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun Cumanız mubarek olsun

alıntı

858,519Konular
981,234Mesajlar
31,097Kullanıcılar
roaniaSon üye
Üst Alt