Cuma Mesajları 2019 en hoş cuma mesajları, uğurlu cumalar sözleri, hayırlı çumalar mesajları, kısa cuma mesajları, facebook cuma mesajları Günlerin en hayırlısı olan Cuma günü biz müslümanlar için mübarek günlerden biridir Cuma günü sevdiklerinize cuma sözleri ve mesajları göndererek onları yad ederek mutlu edebilirsiniz mekanı olarak sizlere yepyeni cuma mesajları ile ilgili bilgileri paylaşıyoruz 41556 41556 cumamesajlari20195c555231684a3cumamesajlari20195c555231684a3 421 720 cumamesajlari2jpg41556 Cuma Mesajları 2019 cumamesajlari2jpg41556 Cuma Mesajları 2019 Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar Ya Rabbi bu mübarek Cuma günü hürmetine bizlere şanslı kapılar aç Bahtı Açık Cumalar… Allah’ım, peygamberimiz Muhammed (sav) in hürmeti için senden istiyorum, sana yöneliyorum Bu kutsal gün dualarımızı kabul eyle Uğurlu, nurlu cumalar… Allah’ım, Sen benim Rabbimsin; Senden başka ilâh yoktur Beni Sen yarattın; ben Senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım İşlediğim kötülüklerin şerrinden Sana sığınırım Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim Beni bağışla, zira günahları bağışlayan oysa sensin Cumamız Mübarek olsun… Allah’ım; bizleri rahmetinin o engin lütfunla bağışla, bize acıma et Bize hidayet ver ve sıratı müstakimden ayırma Şanslı Cumalar… Allah’ım; inancımızdan ötürü bizi zillete düşürmeye çaba edenlere fırsat verme Bizleri İslam yolundan ayırma Uğurlu Cumalar… Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberimizin (tez) şefaati üzerinize olsun Hayırlı Cumalar… Anlatmaya dilde lisan yetmiyor, utancından durdu kalem gitmiyor, ne yapsak da bizde kusur bitmiyor; olmuşuz bir defa isyana alt, kurtar bizi Yarabbi… Cumanız bahtı açık ve kutsal olsun… Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’anı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar Bu dünya fani sakın güvenme, dışarı giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz Gönlünüz iman mekanınız cennet olsun, uğurlu Cumalar