Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cuma Namazının Farzı Nasıl Kılınır

Cuma Namazının Farzı Nasıl Kılınır
0
222

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cuma Namazının Farzının Kılınışı

Cuma Namazının Farzı

Cema'at ile iki rek'at Cum'a namazının farzı kılınır Bu namaz aynı sabah namazının farzı gibi kılınır

Niyet şoyle edilir: Niyet ettim, Allah rızası icin Cuma namazının farzını kılmaya, uydum hazır olan imama

alıntı

Similar threads

Cuma Namazının Kılınışı Cuma Namazı Nasıl Kılınır Cuma namazının kılınışı Oğle ezanı okununca, once dort rek'at Cum'a namazının ilk sunneti kılınır Niyet ederken: Niyet ettim, Allah rızası icin Cuma Namazının ilk sunnetini kılmayadenilir Bu namaz aynı oğle namazının sunneti gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Cuma Namazı Kac Rekattır Cuma Namazı Kılınışı Cuma gunu 16 rekattırBunun iki rekatını kılmak farzdır Bunlar sırası ile şoyledir: 1 Once, Cumanın dort rekatlık ilk sunneti kılınır Bu sunnet, oğle namazının ilk sunneti gibi kılınır Sonra, cami icinde ikinci ezan ve hutbe okunur Hutbe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Cuma Namazının Kılınışı , Cuma Namazı tek başına kılınmaz Oğle vaktinde cemaatle kılınır Oğle ezanı okununca, Hemen dort rek'at Cum'a namazının ilk sunneti kılınır Niyet ederken Niyet ettim, Allah rızası icin Cuma Namazının ilk sunnetini kılmayadenilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
258
Cuma Namazı Resimli Kılınışı Cuma Namazı Nasıl Kılınır Resimli Cuma Namazı tek başına kılınmaz Oğle vaktinde cemaatle kılınır Oğle ezanı okununca, once dort rek'at Cum'a namazının ilk sunneti kılınır imagescumanamazininresimlikilinisi5ad24131590e1 Niyet ederken Niyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
Cuma namazı nasıl kılınır, Cuma namazının kılınışı, Cuma namazında okunacak dualar * Cuma Namazı tek başına kılınmaz * Oğle vaktinde cemaatle kılınır * Oğle ezanı okununca, once dort rek'at Cum'a namazının ilk sunneti kılınır * Niyet ederken: Niyet ettim, Allah rızası icin Namazının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt