Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cuma Tebrik Mesajları

Cuma Tebrik Mesajları
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Cuma Tebrikleri

Cuma Mesajları

Bizi yoktan var eden, varlığından farkında eden, yaratıp imtihan eden, sınav edip dayanma veren Allah'ın müminlerini bağışlaması dileğiyle hayırlı cumalar

Allahın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun Cumanız Kutsal Olsun

Binlerce çiçek var, gül başka, milyonlarca insan var fakat dost diğer, milyarlarca gün var lakin Cumalar başka, Cumamız kutsal olsun

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma dost olan ve bütün gönüllerin tasa ortağısın beni benden uzağa at, senden uzağa atma cumanız mübarek olsun

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu bakmak için, dua eden biri var senin için sende dua et Allah için cumanız mübarek olsun

Cuma gibi günümüz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üzerine Cumanız Mübarek Olsun

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun Cumanız Mübarek Olsun

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan sevinç denen o en güzel duygu sizle olsun Uğurlu cumalar dilerim

Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyorUmudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi Cumanız mübarek olsun

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı kutlarım

Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine,kıyamete dek hergün,böylece sevap verilir ki,adedini Allah'u Teala bilir *

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt