Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdurrahman Dilipak'ı çizdi: Kınıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdurrahman Dilipak'ı çizdi: Kınıyorum
0
56

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
Cumhurbaskani%2DErdogan%2D%C2%A0Abdurrahman%2DDilipak%2Di%2Dcizdi%2DKiniyorum%2D239114%2Ejpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdurrahman Dilipak'ın köşe yazısında bayanlar ve AK Parti ile ilgili kullandığı nahoş sözlerle ilgili olarak, "AK Parti'nin bayanları için, öbür tarafta AKP'nin papatyaları üzere yakıştırmalarla, yeşil sermaye üzere yaklaşımlarla, ben ağzıma almaktan edep ediyoruz, küfri bir ifadeyi kullanmak suretiyle, bu tıp yakıştırmalarının içine giren köşe müellifleri noktasında da, tüm bayan kollarım ismine ve tüm bayanlar ismine kendilerini kınıyorum. Birtakım tartışmalara nokta koyma vakti geldiğine inanıyorum. Kimi isimler, kendilerine asla yakıştıramayacağımız yakışıksız tabirlerle bu tartışmanın içinde yer almıştır. Biz her türlü gayrete hürmet gösteririz lakin bayanlarımızın onuruna, iffetine yönelik en küçük bir atağa da müsaade etmeyiz. İsmi, unvanı ne olursa olsun birilerinin edebimizin el vermeyeceği tabirlerle AK Partili bayanlara bunları söylemesine sessiz kalamayız. Bu saygısızlığı en kısa müddette telafi edileceğine inanıyorum" sözlerini kullandı

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt