Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihinizi unutturmaya çalışan köksüzlere kulak asmayın

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Similar threads

2022-2023 eğitim öğretim yılı başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'na katıldı. Sözlerine bayrak şairi Arif Nihat Asya'yı anarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra şehit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun yüzüncü yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Osmanlı'yı hedef alarak “Gaflet ve ihanet içindeydiler” diyerek skandal bir açıklamada bulundu. Soyer, dün de katıldığı Halk TV'deki canlı yayında ecdadımıza  "hırsızlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberinde TBMM Lideri Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve kimi bakanlar ile Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki sarsıntıya ait incelemelerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi. Erdoğan'ın İstanbul'da saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Erdoğan, "Ülkemiz her alanda iktisatta, ulaşımda, güçte devamı gelecek geliyor. Her geçen gün daha âlâ pozisyona geliyoruz. Sizlerden dua bekliyoruz, bizler de bu yolda azimle yürüyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Büyük Çamlıca Camii'nde kıldı. Namaz sonrası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Erdoğan, "Ülkemiz her alanda iktisatta, ulaşımda, güçte devamı gelecek geliyor. Her geçen gün daha güzel pozisyona geliyoruz. Sizlerden dua bekliyoruz, bizler de bu yolda azimle yürüyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Büyük Çamlıca Camii'nde kıldı. Namaz sonrası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt