Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihinizi unutturmaya çalışan köksüzlere kulak asmayın
2022-2023 eğitim öğretim yılı başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'na katıldı.
Sözlerine bayrak şairi Arif Nihat Asya'yı anarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra şehit...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun yüzüncü yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Osmanlı'yı hedef alarak “Gaflet ve ihanet içindeydiler” diyerek skandal bir açıklamada bulundu.
Soyer, dün de katıldığı Halk TV'deki canlı yayında ecdadımıza "hırsızlar...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberinde TBMM Lideri Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve kimi bakanlar ile Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki sarsıntıya ait incelemelerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi.
Erdoğan'ın İstanbul'da saat...
Erdoğan, "Ülkemiz her alanda iktisatta, ulaşımda, güçte devamı gelecek geliyor. Her geçen gün daha âlâ pozisyona geliyoruz. Sizlerden dua bekliyoruz, bizler de bu yolda azimle yürüyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Büyük Çamlıca Camii'nde kıldı. Namaz sonrası...
Erdoğan, "Ülkemiz her alanda iktisatta, ulaşımda, güçte devamı gelecek geliyor. Her geçen gün daha güzel pozisyona geliyoruz. Sizlerden dua bekliyoruz, bizler de bu yolda azimle yürüyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Büyük Çamlıca Camii'nde kıldı. Namaz sonrası...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.