Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bülent Arınç'a: Esefle karşıladım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bülent Arınç'a: Esefle karşıladım
0
39

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Bestepe%2Dde%2Dsurpriz%2DErdogan%2DArinc%2Dzirvesi%2D204506%2D20180424173932%2Ejpg

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gazeteciler Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Lideri ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç'ın "KHK bir faciadır" açıklamasını hatırlattı. Bugün heyetin bir toplantısı olacağını hatırlatan Erdoğan, şunları söyledi:

"Bugün görüşeceğiz, kendi ortamızda değerlendireceğiz. Ancak düzgün bir hukukçu olduğuna nazaran, 'KHK bir faciadır' demesini esefle karşıladım."

ARINÇ NE DEMİŞTİ?

KHK'larla ilgili bir soru üzerine açıklama yapan Bülent Arınç, “KHK bir faciadır. Katıldığım televizyon programlarında KHK’ya dikkat çekmek için Yüksek İstişare Konseyi (YİK) maaşımın yarısını öğrencilere burs olarak, yarısını da KHK mağdurlarına vereceğimi söylemiştim. Çok eleştirildim lakin ben yalnızca KHK faciasına dikkat çekmek istedim” demişti.

Arınç, “Bu felaketi yaşayan insanlara acıyorum ve onlara merhamet ediyorum ve onlardan özür diliyorum. Meskenime paklık yapmaya gelen, daire başkanlığından ihraç edilen bir bayanı gördükçe, eşi polis ihraç edilmiş öteki bir bayanı gördükçe ben yerin tabanına geçiyorum. Kırıkkale'den yumurta getirip kapı kapı dolaştıran bir genel müdür yardımcısı gördükçe ben felaket görüyorum. Bir benzinliğe gittiğim vakit bir Danıştay üyesinin pompa tuttuğunu gördüğümde acı duyuyorum” kelamlarını kaydetmişti.

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt