Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Demet Akalın'a teşekkür telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Demet Akalın'a teşekkür telefonu
0
98

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Ünlü müzikçi Demet Akalın, İstanbul- İzmir otoyolunu kullananlar arasındaydı. Akalın, otoyola olan hayranlığını çevre medya hesabından paylaşmış ve otoyolu övmüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akalın'ı arayarak teşekkürlerini iletti.

Demet Akalın'ın İstanbul - İzmir otoyolu ile ilgili paylaşımı, karşılıksız kalmadı. Cumhurbaşkan'ı Erdoğan, Demet Akalın'ı arayarak teşekkür iletilerini iletti. Akalın, bu anı, "3 gün üst üste hayalimde gördüm Cumhurbaşkanımızı. Hafif bir şok oldum arayınca. Allah ona uzun ömürler versin." sözleriyle lisana getirdi.

hJhNH_1565847605_3303.jpg

Ünlü müzikçi Demet Akalın, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılan İstanbul - İzmir otoyolunu kullandı. Akalın, bu seyahatinden ötürü yaşandığı memnunluğu şu laflarla lisana getirdi:

"2 saatte yerküre yol geldik. Dümdüz yol! Pahalı denildi de İtalya'da otobanlar adım başı para. Yalnızca haberinize." Akalın, yazısına nazar boncuğu simgesi ve Türk bayrağı koymayı da ihmal etmedi.

İŞTE O PAYLAŞIM;

kZpgI_1565762215_0695.png

858,509Konular
980,822Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt