Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'Veysel İpekçi'ye sert tepki: Biz de kalemini kırarız

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'Veysel İpekçi'ye sert tepki: Biz de kalemini kırarız
0
44

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Gungoren%2DBelediyesi%2Dnde%2Dskandal%2DBaskandan%2Dsofore%2Dtuvalet%2Donunde%2Dselam%2Dnobeti%2D228494%2D20191205215710%2Ejpg

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul Vilayet Başkanlığınca Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen, Genişletilmiş Vilayet Liderleri Meclis Toplantısı’nda konuştu.

Erdoğan konuşmasının başında, Güngören Belediyesi’nde yaşanan ve Sözcü’nün Türkiye’nin gündemine taşığı insanlık dışı ‘tuvalet cezası’na değindi.

“KALEMİNİ KIRARIZ”

İsim vermeden Veysel İpekçi’yi eleştiren Erdoğan “Gurur abidesi olanlardan dava adamı olmaz. Bize Yunus’un tabiri ile ‘Ete kemiğe büründüm Yunus diye göründüm’ anlayışında beşerler lazım. Diyorum ya daima birlikte Ömerler olmaya aday olmalıyız. Hele hele bulunduğu makamın gücüne güvenerek gönül kıran, insanları rencide eden, vatandaşa zirveden bakan kibir abidelerinin bu davada yeri olmaz. Bu tıp insanların kapımızdan içeri girmeleri bile bizim için zuldür. Kibir en büyük isyandır. İnsan gönlünü kıranların biz de partideki görevliyle ilgili kalemini kırarız.” dedi.

NE OLMUŞTU?

AKP’li Güngören Belediyesi’nin Lider Yardımcısı Veysel İpekçi, “kendisini görüp ayağa kalkmadı” diye belediyede çalışan bir sürücüye “tuvalet önünde oturma” cezası vermişti.

İnfiale neden olan insanlık dışı bu ‘ceza’nın akabinde Veysel İpekçi, ‘belediye lider yardımcılığı’ vazifesinden istifa etmek zorunda kalmıştı.

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt