Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cumhurbaşkanının Görev Süresi

Cumhurbaşkanının Görev Süresi
0
95

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Cumhurbaşkanı Tayin Süresi
cumhurbaşkanının atama süresi kaç yıldır

Cumhurbaşkanının görev süresi ile ilgili tartışmalar konusunda TBMM Başkanı Cemil Çiçek,bu tartışmaların Türkiye'yi bir yere götürmeyeceğini son noktayı Meclisin koyacağını söyledi
Türkiye Büyük Irk Meclisi Başkanı Cemil Çiçek konuşmasında şunları aktardı;

Cumhurbaşkanının kimi ödev süresinin beş yıl olmasını ister, kimi de 7 sene olmasını ister fakat bu tartışmalar bizi bir yere götürmez Atama süresi ile ilgili kararı Meclis'in vermesi gerekir Meclis karar verirse Yüksek Seçim Kurulu da bunu uygular Fakat Meclis karar veremezse, o zaman uygulamaya dayalı kararı Yüksek Seçim Kurulu verir Asıl tartışmamız gereken konu ise, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk kez insanlar tarafından yapılması Bu yüzden, seçim usulü yasasına ihtiyacımız var Önce bunu halletmeliyiz *

Similar threads

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Görev Süresi Belirli OlduCumhurbaşkanı Seçimi Kanunu tasarısına, 11 Cumhurbaşkanının devir süresinin 7 sene olduğuna ilişkin geçici madde eklenmesini kararlaştırıldıAnayasa alt komisyonu 11 Cumhurbaşkanının tahsis süresinin 7 yıl olmasını geçici maddeyle tasarıya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
YSK Sorgulama, Nerede Oy Kullanacağım? ysk sorgulama, cumhurbaşkanlığı seçimi, ysk sandık sorgulama 2019 Sevgili melekler, seçmen kütüklerinin askıda kalacağı son tarih olan 9 Temmuz'a dek mesken yerlerini değiştirenler için YSK'dan bir tanımlama geldi İşte önemli teferruat 33610 33610...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Idare Yapısı Hakkında Bilgi Türkiye Cumhuriyeti Yönetim Yapısı Hakkında Veri Türkiye Cumhuriyeti'nin Idare Yapısı TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ YÖNETIM YAPISI Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Yönetim Yapısı: Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yönetim yapısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
“Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem”e ilişkin ortak çalışma yürüten 6 parti, bu hafta kamu yönetimi ve siyasi etik başlıklarının ele alınacağı son toplantıyla ortak metni hazır hale getirecek. 10 sayfalık mutabakat metnine göre seçim barajı yüzde 3 olurken, Cumhurbaşkanı 7 yıllık süreyle tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Masa Tenisi Hakemleri MASA TENİSİ HAKEM YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ, KAPSAM, TAKVIYE VE TANIMLAR Amaç: Madde 1 – Bu Mevzuat Masa Tenisi Müsabakalarını yönetecek hakemlerle ilgili işlemlerde uygulanacak yöntem ve esasları düzenler Kapsam: Madde 2 – Bu Mevzuat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,505Konular
982,979Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt