iltasyazilim
FD Üye
cumhuriyet bayramı nick,kısa cumhuriyet bayramı nickleri,cumhuriyet bayramı msn nickleri
•Türk ulusunun yaratılışına en uygun olan yönetim cumhuriyettir
•Cumhuriyet erdeme dayanan bir yönetimdir
•Cumhuriyet us, beden ve bilim bakımından zinde koruyucular ister
•Cumhuriyet fazilettir
•Bu kamu,bu ülke yeni rejim üstünde dünyanın en akla yatkın varlığı olacaktır,ben bunu kendi gözümle görmeden ölmeyeceğim
•Cumhuriyet,mütefekkir,akıllı,aydın,sağlam,vücu tlu ve yüksek karakterli ister
•Arkadaşlar önemle ve ciddiyetle demeç ederim ancak, TC tanrısal tanıdığı bağımsızlığını ve egemenliğini savunmada olamaz
•Benim ölümlü vücudum bir gün elbet toprak olacaktırfakat,Türkiye cumhuriyeti sonsuza değin ayakta kalacak ve Türk ulusu güven ve mutluluğunu karşılayan ilkelere medenilik yolunda yürümeye devam edecektir
•Cumhuriyet rejimi çağrıda bulunmak,demokrasi sistemiyle devlet şekli demektir
•Öğretmenler,cumhuriyet sizden fikri bağımsızlık,vicdanı serbest,irfanı özgürlük nesiller ister
•Cumhuriyetin dayanağı Türk toplumudur
•Ey Türk gençliği,birinci vazifen,Türk cumhuriyetini ebediyen muhafaza ve muafa etmektir
•Demokrasi ilkesinin en yeni ve akılcı uygulamasını sağlayan hükümet biçimi cumhuriyettir *
•Türk ulusunun yaratılışına en uygun olan yönetim cumhuriyettir
•Cumhuriyet erdeme dayanan bir yönetimdir
•Cumhuriyet us, beden ve bilim bakımından zinde koruyucular ister
•Cumhuriyet fazilettir
•Bu kamu,bu ülke yeni rejim üstünde dünyanın en akla yatkın varlığı olacaktır,ben bunu kendi gözümle görmeden ölmeyeceğim
•Cumhuriyet,mütefekkir,akıllı,aydın,sağlam,vücu tlu ve yüksek karakterli ister
•Arkadaşlar önemle ve ciddiyetle demeç ederim ancak, TC tanrısal tanıdığı bağımsızlığını ve egemenliğini savunmada olamaz
•Benim ölümlü vücudum bir gün elbet toprak olacaktırfakat,Türkiye cumhuriyeti sonsuza değin ayakta kalacak ve Türk ulusu güven ve mutluluğunu karşılayan ilkelere medenilik yolunda yürümeye devam edecektir
•Cumhuriyet rejimi çağrıda bulunmak,demokrasi sistemiyle devlet şekli demektir
•Öğretmenler,cumhuriyet sizden fikri bağımsızlık,vicdanı serbest,irfanı özgürlük nesiller ister
•Cumhuriyetin dayanağı Türk toplumudur
•Ey Türk gençliği,birinci vazifen,Türk cumhuriyetini ebediyen muhafaza ve muafa etmektir
•Demokrasi ilkesinin en yeni ve akılcı uygulamasını sağlayan hükümet biçimi cumhuriyettir *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.