Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cumhuriyet ve ataturk sevgisi

cumhuriyet ve ataturk sevgisi
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ataturk ve cumhuriyet sevgisi

Mustafa Kemal Ataturk 1923 yılında cumhuriyet yonetimini bizlere armağan etmiştir Bu uğurda buyuk savaşlar yapan Ataturk ulkesinin refaha ulaşması ve yabancıların somurgesi olmaması icin buyuk cabalar sarfetmiştir

Bizler Turkiye cumhuriyetinin evlatları olarak ona cok şey borcluyuz Ataturk sevgisi Cumhuriyet sevgisi ile eşdeğerdir; cunku dunyada hala en gecerli olan yonetim şeklini bizlere buyuk onder kazandırmıştır

Ataturk icin Cumhuriyet yonetimi tum yonetim bicimlerinden ustundur Benim naciz vucudum bir gun toprak olacaktır diye başlayan ve hepimizin bildiği o onemli sozu de bu yuzden soylemiştir

Turk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidirdiyen Ataturk bu tespitinde yanılmamıştır Cunku ozgurluğu ozellikle de fikir ozgurluğu ve hurriyeti iceren tek yonetim şekli cumhuriyettir ve bu turk halkının karakterine cok uygundur

Ataturk'u sevmek cumhuriyeti sevmek ve benimsemektir

858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt