Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece'ye Veda Yemeği

Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece'ye Veda Yemeği
0
78

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
bha_31_0bfe811d04fa3ad61cb4.jpg

Zonguldak Kozlu Kaymakamı olarak atanan Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece için Çumra Belediyesi tarafından veda yemeği programı düzenlendi.

Düzenlenen programa Çumra Belediye Lideri Av. Recep Candan, daire amirleri, kaymakamlık çalışanı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Programda Konuşan Çumra Belediye Lideri Av. Recep Candan, “Sayın Kaymakamımızın ilçemizde misyon yaptığı 5 yıl boyunca içerisinde bir taraftan mülki amirlik deneyimi başka taraftan insani açıdan olgunluğu ile bizlere ağabeylik yaparak rehberlik etti. Çumra’mıza pek çok iyi hizmetin kazandırılmasında önderlik ettiler. Ben bu vesile ile Çumra’mıza yaptığı kıymetli hizmetlerinden ötürü Sayın Kaymakamımıza Çumra’lı hemşehrilerimiz ismine şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Veda Yemeğinde konuşan Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece ise tertip için Çumra Belediye Lideri Av. Recep Candan’a teşekkür etti. Ece konuşmasında; “Şahsım ismine düzenlenen bu tertip için katılan herkese teşekkür ediyorum. Yeterli dilekleriniz ve alakanız bizleri gururlandırdı. Eflani ilçemizde misyon yaptığımız mühlet içerisinde gereksinim duyulan ve tahlil bekleyen birçok sorunu çözmeye çalıştık” diye konuştu.

Program sonrası Kaymakam Hüseyin Ece’ye Çumra Belediye Lideri Av. Recep Candan tarafından Çatalhöyük motifli halı taktim edildi ve toplu fotoğraf çekinildi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı