Cüneyt Arkın'a En Fazla Acı Veren Durum cüneyt arkının saçları cüneyt arkın saçları arkın çocukları alkol arkının çocukları 1548628013 1548628013 cuneytarkinaencokaciverenolay5c4e30309dbffcuneytarkinaencokaciverenolay5c4e30309dbff http:ssporsitesinetimagesnews79086 Özel yaşamı ile ilgili itiraflarda yer alan ve bir dönem içki bağımlısı olduğunu belirten Arkın, Cahide Sonku ile yaşadığı üzüntü veren olayı Filiz Akın'a anlattı Filiz Akın'ın sunduğu ve HABERTÜRK'te yayınlanan 'Filiz Akın'la Haftasonu Sohbetleri' adlı programın konuğu Cüneyt Arkın'dı Arkın kendini en fazla yaralayan olayı anlatırken tekrar o anı yaşadı Cahide Sonku'yu biliyoruz Cahide Sonku halk müziği kadar çok seviliyordu Insanlar arabasını omuzlarında taşıyordu Bir gün Duru filmini çekiyoruz Ben zengin bir adamı oynuyorum Çocuğum var, bakıcısı da bir bayan Sonunda yüz yüze geldik Cahide Sonku'yu tanımam mı? Fakat alkol Onu o kadar yıpratmış ancak Baktın mı acı acı onu hissediyorsun Bana para verir misin, alkol alıcamdedi İnsan acı çeker oturur ya Oradaki acıyı tanım edemem, o anda kalbimden birşey yandı Hayatımda bu değin acı çektiğimi hatırlamıyorum Biz şöhreti parayı bilmedik, biz en iyisini yapalım, halkla ilişkiyi en hoş ülkü getirelim gayreti içerisindeydik RUH DOKTORUNA GİTTİM Ben bir ara çıldırıyordum Ruh doktoruna gittim İnsan hayatta kaç kez acı çekerdi? Eşi ölür, çocuğu olur Biz her filmde bunları yaşıyorduk Filmde oğlun ölmüş gibi çekmezsen nasıl izleyiciye yansıtabiliriz ancak