Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

***çünkü ben bir kadınım***

***çünkü ben bir kadınım***
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
çünkü ben bir kadınım Küçük bir oğlan annesine sordu Neden ağlıyorsun? Çünkü ben bir kadınımdiye cevapladı annesi Anlamadım!dedi çocuk Annesi çocuğu kucaklayıp, Ve hiç bir süre anlamayacaksın!dedi Babasına Baba, annem niçin ağlıyor?diye sordu Baba Tüm kadınlar nedensiz ağlayabilen yapıdadırdiye cevapladı Küçük erkek çocuk büyüdü, erişkin adam oldu, hala kadınlarin niçin ağladıklarını keşfedemedi Nihayet öldukten daha sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu Allahımdedi Kadınlar neden bu kadar basit ağlayabiliyorlar?Allah dedi ama Ben kadınları özel yarattım! Bütün yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına avunma verecek değin yumuşak omuzlar, doğumun acısına olduğu dek doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim Başkalarının kuvvetinin kalmadığında id devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuç bıraktırmayacak kudreti verdim Her türlü koşul aşağı ve hatta annelerini çok fena incitselerde, cocuklarını sevmek duygusallığını verdim Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına destek ediyor Kocalarına tüm kusurlarıyla hoşlanmak kudretini verdim Erkeğin kaburgasından onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım Onlara iyi bir eşin asla incitmeyeceğini lakin ara sıra yardım ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir akıl verdimTek zayıflık olarak kadınlara birer gözyaşı verdim Adamakıllı kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere İnsanlık için bir gözyaşıdiye cevapladı  

858,460Konular
981,103Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt