Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çünkü seni seviyorum guillauma musso özeti,karakterleri,okur yorumları

çünkü seni seviyorum guillauma musso özeti,karakterleri,okur yorumları
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
çünkü seni seviyorum guillauma musso özeti,karakterleri,okur yorumları çünkü seni seviyorum özeti çünkü seni seviyorum özet kitap özeti 1549300496 1549300496 cunkuseniseviyorumguillaumamussoozetikarakterleriokuryorumlari5c58731558330cunkuseniseviyorumguillaumamussoozetikarakterleriokuryorumlari5c58731558330cunkuseniseviyorumguillaumamussoozetikarakterleriokuryorumlari5c58731558330 Yazan Adı: Guillaume Musso Çeviren: Zeynep Seymen Orijinal adı ve dili: Parce que je t'aime Fransızca Türkçe'de ISBN: 9786051113708 Sayfa sayısı: 232 Boyut: 14x23 cm Yayınlama tarihi: Ekim Her yazdığı roman milyonlara ulaşan, çağdaş romana damgasını vuran GUILLAUME MUSSO’dan zamanın ritmini yakalayan, doğru, sımsıcak bir roman “Ve acı katlanılmaz olup artık darbelere karşılık veremediğinde, büzüşüp fırtınanın geçmesini beklersin Bir lahza kazanç, düşman vurmaktan yorulur Bir lahza gelir, tünelin ucunda nihayet bir ışık belirir Kendini fazla artı koruma, yahut hiçbir şey hissetmez olursun Kalbin buz tutar, yaşamış bir ölü olup çıkarsın ve yaşam tüm tadını yitirir Beş yaşındaki Layla, Los Angeles’ta büyük bir alışveriş merkezinde kaybolur Anne ve babası bu acıyla başa çıkamazlar; hayatları iyice değişmiş, ilişkileri tükenmiştir Tam beş sene daha sonra, benzer tarihte ve bütün kaybolduğu yerde ortaya çıkar minik kız Fakat konuşamamaktadır Anne ve babası kızlarının bulunmasına sevinmiştir, lakin bu sevinç cevaplanması şiddet soruları da beraberinde getirir Layla bu bir yılı nerede, kiminle geçirmiştir? Ve belli başlı önemlisi, niçin dönmüştür? paha biçilmez bir varlığı kaybetmenin ıstırabı, intikam ateşi, akıntıya kapılmış sürüklenen ırk Felek yollarını kesiştirecek, onları sadece sevginin ve affetmenin gücü kurtarabilecek… Çünkü Seni Seviyorum gerilim dozu yüksek, dürüst duygularla örülmüş, bakımlı bir roman Fransız basınından: “Guillaume Musso yazmıyor, mümkün olan bütün anlatı yollarını izleyerek, hikâyesi göre kovalanıyormuşçasına soluk soluğa koşuyor Son derece görsel bir edebiyat, sezgilerle yol bölge bir gerilim… Le Parisien “Çünkü Seni Seviyorum’da bir kitabı bestseller yapmak için gereken bütün malzeme var: gerilim, aşk, metafizik, yüksek tiraj LivresHebdo “Mükemmel bir düş gücü ve gerilim kokteyli ELLE “Guillaume Musso, polisiye roman yazarlarının çarpıcı metodunu kullanarak duygusal bir hikâye yaratma sanatında usta L’EXPRESS  

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt