Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cunta Nedir Cunta Anlamı ve Hakkında Kısa Bilgi

Cunta Nedir Cunta Anlamı ve Hakkında Kısa Bilgi
0
185

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cunta Ne Demek Anlamı

Cunta Bir ulkede yonetime el koyan kimselerden oluşan kurula verilen isimdir

Cunta kendi başına sadece belirli bir komite ve yahut idari kurulun yonetimi anlamında kullanılırken, eğer cunta yonetimi askeri bir karaktere sahip olan yani komite veya kurul ordu mensuplarından oluşan yonetime askeri cunta denmektedir

Similar threads

Cunta Ne Çağırmak Anlamı Cunta Bir ülkede yönetime el koyan kimselerden oluşan kurula bahşedilen isimdir Cunta kendi başına sadece belirtilen bir komite ve yoksa idarî kurulun yönetimi anlamında kullanılırken, eğer cunta yönetimi askeri bir karaktere sahip olan yani komite veya kurul ordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Mısırın Yonetim Şekli Mısırın Yonetim Şekli Nedir Mısırın Yonetim Şekli Askeri Cunta'dır Cunta: Yonetime kuvvet kullanarak el koyan askeri ya da siyasi grup Cunta kendi başına sadece belirli bir komite ve yahut idari kurulun yonetimi anlamında kullanılırken, eğer cunta yonetimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Mısırın Idare Şekli Mısırın Idare Şekli Nedir Mısırın Yönetim Şekli Askeri Cunta'dır Cunta: Yönetime zor kullanarak el koyan askeri ya da siyasi grup Cunta kendi başına yalnızca belirli bir komite ve yoksa idarî kurulun yönetimi anlamında kullanılırken, eğer cunta yönetimi askerî bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Yonetim Nedir Yonetim Hakkında Bilgi Yonetimin Tanımı Yerinden Yonetim Nedir Merkezden Yonetim Nedir Mutlak Merkeziyet Yerinden Yonetimin Yararları Yonetim, insanların tek tek gercekleştiremeyecekleri amaclara ulaşabilmek icin yurutulen bir grup faaliyetidir Birden fazla insanın beden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Hayriye Tuccarları Nedir? Hayriye Tuccarları Hakkında Bilgi Hayriye Tuccarları Osmanlı'da fetihler yoluyla kazanılan topraklar uzerinde, idari ve iktisadi acıdan koklu yapılanmalar vucuda gelmiştir Bunların gercekleştirilemediği durumlarda, fetihler kalıcı olamamıştır İktisadi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
393
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt