Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cupid Dizisi (2009)

Cupid Dizisi (2009)
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imagescupiddizisi5ad22c34b0b82

Travor Halenamı diğer Aşk Tanrısısıradışı karakteri ile sevmeksevilmekilişkiler ve aşk uzerine Cupid 1998adlı yapımı dizi ile aynı isimle dizinin yeniden ceviriminde bizlerle buluşuyor
Veronica Mars'ın yaratıcısı Rob Thomas'ın elinden cıkma bu komik Darama'da Travor kendisini Aşk Tanrısı olarak goruyor ve Olympos'a donebilmek icin işinin en az 100 kişiyi bir araya getirmek olduğunu idda ediyor,???yoksa kendizi gercekten Cenneten aşk oku ile dunyaya gonderilmiş bir melek mi ?
Dr Claire Allen bir şey hatırlamadığı Travor'un klinikteki doktorudur ve kendisine akıl sağlığı ile ilgili yadım ederek klinikten cıkarmaya yardım eder,ama cıktıktan sonra farkederki Trevor kendisini kandırmış ve Aşk Doktoru olarak calıştığını soylemiştirYunan mitolojisinden cıkma bilgileri ile herkesi kendisine hayran bırakan Trevor(Bobby CannavaleWill and Grace,Six Feet Under),Clair(Sarah PaulsonDeadwood) ile birlikte guzel bir ikili olacaklardırBand of Brothers'den tanıdığımız Rick Gomezve Las Vegas,The Nine,Prison Break,Crossing Jordan bolumlerinde de gorduğumuz Camille Guatydiğer karakterler
Travor hem kim olduğunu bulmaya hem de soylediği gibi 100 kişiyi mutlu etmeye calışacakır

Travor karakterine hayran olmamak elde değil,sıradışı yaşam tarzı ile hayatı bir oyun olarak goruyor ve insanları mutlu etmeye uğraşıyorABC sayfasında 11 dakikalık videosu ve promolarını izlemek gercekten diziye hemen ısınmamızı sağlıyorŞimdilik 7 Bolum cekilmiş ama bununla kalacağına tahmin vermiyorum

Başlama Tarihiimagescupiddizisi5ad22c361bb3epngMar31)
Turimagescupiddizisi5ad22c361bb3epngramaComedy
Kanal:ABC ( USA)
Sure:60 Minutes

858,496Konular
982,186Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt