Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cüzdan para merak pişmanlık iç huzuru ile ilgili hikaye

cüzdan para merak pişmanlık iç huzuru ile ilgili hikaye
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
cüzdan para merak vicdan azabı iç huzuru ile ilgili öykü cüzdan para merak vicdan azabı iç huzuru ile ilgili hikaye arayanlar için minik bir yazı var umarım sizlere yararlı olur arkadaşlarım Bir gün bir adam yolda yürürken yanlışlıkla bişeye basmış merak ederek bastığı şeye bakmış Acaba neye bastım diyerek ayaklarının altına içten baktığında bunun bir cüzdandan başka birşey olmadığını farketmiz Gayri ihtiyarı elini ayaklarının altına içten cüzdanına içten uzatmış, cüzdanı yerden almış ve kendine dürüst çekmiş Gördüğü şey, ağzına dek para doymuş bir cüzdandan diğer birşey yok Aniden, acaba ben bu içi parayla batmış cüzdandaki paralar ile neler yapabilirim neler alabilirim diye hesapsızca alamamış kendisini Soluğu aldığı mağazalardan giyim kuşam ve bir mont almış kendine Bir kaç saat sonra bir üstündeki monta bakmış birde adamın cüzdanına Vicdanın sesi onu bir türlü kuytu bırakmamış ve yaptığının yanlış olduğuna kanaat getirerek içi para batmış cüzdanı polise vermiş montunu iade ederek aldığı parayıda cüzdana koymuş Cüzdanı verdiği karakoldan kendisine telefon gelmiş ve tekrar karakola gitmiş Cüzdanın sahibi ona teşekkür ederken bu para ile karımı ameliyat ettirecektim sana teşekkür ediyorum dediğinde, parayı harcadığı için pişmanlık duyarken, dah asonra yaptıklarını hatırlayarak iç huzuru bulduğunu ve ne kadar doğru bir meslek yaptığını düşünmüş  

858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt