Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cv Kapak Yazısı

Cv Kapak Yazısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Cv Kapak örneği,
Cv Kapak Yazısı nasıl yazılır,
Cv Kapak Yazısı örnekleri

Sayın IsimSoyad
Genel Müdür
Adres
Tarih

Sayın ;

tarihli gazetesinde bulunan Tip İlişkileri Direktörüilanınız ilgimi çekti Laf konusu pozisyonun benim tecrübe, bilgi ve becerilerime oldukça yerinde olduğunu düşünüyorum Beşyıldız şirketinde Müşteri İlişkileri Sorumlusuolarak çalıştığım süre içerisinde yaptığım pazar analizleri ile yeni müşteriler kazanardırarak ve alıcı memnuniyetini hedeflenen orandan daha fazlasına çıkararak şirketimin karlılığını kayda değer ölçüde arttırdım Bugüne değin tayin aldığım bütün şirketlerde analist, reformcu ve fırsat yaratan bir rol alarak, şirketlerimin daha etkili bir yapıya kavuşmasını sağladım Bahsettiğim araştırmacı kişiliğim, yenilikçi yapım ve bugüne dek gösterdiğim performans ve geniş tecrübem ile şirketiniz için de son derece faydalı olacağıma inanıyorum Ekim ayı içerisinde bir röportaj için yerinde olabilirim Pozisyonun gerekliliklerini ve benim bu pozisyonun gerekliliklerine uygunluğumu yine görüşürüz sizden haber bekliyorum İlginiz için çoktan teşekkür ederim

Saygılarımla,

IsimSoyad *

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt