Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cv Kapak Yazısı

Cv Kapak Yazısı
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cv Kapak orneği,
Cv Kapak Yazısı nasıl yazılır,
Cv Kapak Yazısı ornekleri

Sayın AdSoyad
Genel Mudur
Adres
Tarih

Sayın ;

tarihli gazetesinde yer alan Muşteri İlişkileri Direktoruilanınız ilgimi cekti Soz konusu pozisyonun benim deneyim, bilgi ve becerilerime oldukca uygun olduğunu duşunuyorum Beşyıldız şirketinde Muşteri İlişkileri Sorumlusuolarak calıştığım sure icerisinde yaptığım pazar analizleri ile yeni muşteriler kazanardırarak ve muşteri memnuniyetini hedeflenen orandan daha fazlasına cıkararak şirketimin karlılığını onemli olcude arttırdım Bugune değin gorev aldığım tum şirketlerde araştırmacı, yenilikci ve fırsat yaratan bir rol alarak, şirketlerimin daha etkin bir yapıya kavuşmasını sağladım Bahsettiğim araştırmacı kişiliğim, yenilikci yapım ve bugune kadar gosterdiğim performans ve geniş tecrubem ile şirketiniz icin de son derece yararlı olacağıma inanıyorum Ekim ayı icerisinde bir goruşme icin uygun olabilirim Pozisyonun gerekliliklerini ve benim bu pozisyonun gerekliliklerine uygunluğumu goruşmek uzere sizden haber bekliyorum İlginiz icin şimdiden teşekkur ederim

Saygılarımla,

AdSoyad

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt