Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

CW'nin Yeni Korku Dizisi, İki Cümlelik Korku Öykülerinden Beslenecek

CW'nin Yeni Korku Dizisi, İki Cümlelik Korku Öykülerinden Beslenecek
0
110

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73

Sizi bilmem fakat ben kaygı antolojilerini çok severim, münhasıran de seri formatına çok yakışan bir çeşit bu. Örneğin Amazon'un Lore isimli serisi çok düzgündü, Into the Dark yeniden bir gayrı başarılı imalat. Esasen evvelden de Twilight Zone başta olmak üzere bu tıpta bir çok seri olurdu.

CW de dehşet antolojisi hadisesine girmeye karar verdi ve serinin ismi Two Sentence Horror Stories, yani İki Cümlelik Dehşet Hikayeleri. Tahminen siz de Twitter'da falan denk gelmişsinizdir, iki cümleyle okuru korkutmaya çalışan hikayeler bunlar.

Mesela üç tane örnek vereyim:

* Telefonumda beni uyurken gösteren bir fotoğraf buldum. Hanede yalnız yaşıyorum.
* Kızım geceleri ağlamayı, çığlık atmayı kesmiyor. Mezarına gidip durmasını söyledim lakin işe yaramadı.
* Yorgun argın meskene dönüyor, tek başına gecenin keyfini çıkarmaya hazırlanıyorsun. Elin ışık düğmesine gidiyor, fakat orada aslında bir el var.

Üstün, değil mi? CW serisi yaklaşık 20 dakikalık kısımlardan oluşacak ve 8 Ağustos'tan itibaren her Perşembe günü iki kısım yayınlanacak. Aşağıda serinin promo görüntüsünü izleyebilirsiniz:

Serinin birinci kısmının ismi Gentleman, bekar analara dadanan bir kiralık katili anlatıyormuş bu kısım. İkini kısmın ismiyse Squirm'miş.

Bakalım, şık bir seri olacak mı Two Sentence Horror Stories.

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt