Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cyrsis 2

cyrsis 2

Similar threads

arkadaslar pc ye Age of Empires III kurdum ama grafık ve oyunlarda aşırı derecede kasma var sanırım ekran kartım tam desteklı calısmıyor celeron(R) CPU 253 ghz 512 mb ram NVIDIA GEFORGE FX 5200 128 http:img296**************img2968953oyunhl2 PC OZELLIKLERIM ARKADASLAR YARDIMCI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
arkadaslar konuyu buraya acmakla dogrumu yaptim bilmiyorum eskiden atari salonlarinda bir oyun vardi ismini bir turlu hatirlayamiyorum bir kovboy ve bi kizilderili vardi ve bunlar durdulari yerden karsidaki hedeflere ates ediyorlardi eminim hatirlamissinizdir bu oyunun ismini bilen birisi varsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaslar ps 3 te fifa 16 oynuyorum oyuncu kariyerine giriyorum antreman yapma bolumu yok video izliyorum herkes de var ama bende yok nasıl duzelticem bilen varsa lutfen yardım etain
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Arkadaşlar oyunda ya kardeşlik ya ölüm bölümüne geçtim 12 savaştan sonra ''yaratık direnişlerini yok et ve tahliye bölgesini emniyet altına al'' diye bir yazı çıkıyor mavi yere gidiyorum yerin altında biryeri gösteriyor birşeyde yapamıyorum yardım edin lütfenn o kadar bölüm geçtim boşa gitmesin
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Bolume Hazir girmisken Bolum Kurallarinida okursunuz umarim Kurallar basit Haber YAzmak icin dikkat etmeniz birkac nokta var 1) Haberi Bir siteden alip direk buraya koymayin Kisacasi CP Yasak 2) Haberi okuyup ozetinianladiginiz seyleri ve yorumunuzu kendi kelimelerinizle buraya yazin, ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt