Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dağlarına Dargınım-Senin Uğruna Notaları

Dağlarına Dargınım-Senin Uğruna Notaları
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dağlarına Dargınım turkusu notaları
Dağlarına Dargınım sozleri notaları
imagesdaglarinadarginimseninugrunanotalari5adaa4488c6b8
Aşkına varmı care
Gonlumde bunca yare
Sızlıyor senin uğruna

Dağlarına dargınım
Yollarına yorgunum
Gozlerine surgunum yar
Sensizlik bana zulum
Kalbimde acan gulum
Yar gelmese gelsin olum

Geceler boyu surgun
Şu kalbim sana vurgun
Kanıyor senin uğruna

Dağlarına dargınım
Yollarına yorgunum
Gozlerine surgunum yar
Sensizlik bana zulum
Kalbimde acan gulum
Yar gelmese gelsin olum

Feryad eden bulbuller
Sazım yaralı teller
İnliyor senin uğruna

Dağlarına dargınım
Yollarına yorgunum
Gozlerine surgunum yar
Sensizlik bana zulum
Kalbimde acan gulum
Yar gelmese gelsin olum

Similar threads

Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Kısa oz Aşk Sozleri Sevgi Mesajları Kısa guzel sozler kısa anlamlı sozler Kısa Anlamlı Sozler En Guzel Sozler Sevdiklerinize En guzel kısa Aşk ve sevgi sozleri hepsi burada sizler icin birbirinden guzel Aşk sozleri Sizler icin ozel sayfamızda Aşık Olan Bir insan herzaman Mutludur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
En Guzel Aşk Sozleri En Guzel Aşk Sozleri Kısa Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak Ruyalara rest cektim uyumuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Ayrılık Uzerine Sozler, ayrılık guzel sozler, en guzel ayrılık sozleri Ayrılık Uzerine Soylenmiş En Guzel Sozler imagesayrilikuzerineguzelsozler5ad98bcc6b79f Ayrılığın resmini cizdim sarı odalara, yureğimi soğuttum zemheri ayazında Sonra uzun uzun ruzgarın guluşunu seyrettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt