iltasyazilim
FD Üye
alt dönemden bi kız 1 dönemin başında beni facebook'ta eklemişti
(giderken ben 10 o 9 derslik)
yeni yeni dikkatimi çekmeye başladı kız
bizim dönemin nerdeyse tamamı benim facebook'umda eklidir buna dayanarak söylüyorum yalnızca üstteki döneminden 34 kişiyi eklemiş kız bunlardan biri benim diğerleri fazla yakın arkadaşlarım(kızları saymadım bu vesileyle)
tipim ortanın üstü,param falan var
2 dönem üstümdekilerin bile karizmatiksin dediği falan olmuştur
sizce bu kızla şansım nedir?
anlamadığınız yer olursa ya da saçmalamışsam lütfen düzelttirin
ekleme :
benim sorunum tamamiyle tanışamamak değil, çünkü hani facebookta eklemiş isimlerimizi biliyoruz gidip ismin ne diye falan soramam keşke eklemeseymiş
bir de yanımda kız falan olursa kızı fena anlamda etkiler miyim?
edit : arkadaşlar bugün okulda ağlarken gördüm onu tam alıngan olduğu anlar ne yapabilirsem bu aralar yapabilirim diye düşünüyorum ne yapabilirim?
nasıl tanışabilirim?
facebooktan acaba selamlama x seni ağlarken gördüm nasılsın bir şeyin var mı mı desem yoksa okulda yüz yüze mi söylesem bunları destek lütfen
(giderken ben 10 o 9 derslik)
yeni yeni dikkatimi çekmeye başladı kız
bizim dönemin nerdeyse tamamı benim facebook'umda eklidir buna dayanarak söylüyorum yalnızca üstteki döneminden 34 kişiyi eklemiş kız bunlardan biri benim diğerleri fazla yakın arkadaşlarım(kızları saymadım bu vesileyle)
tipim ortanın üstü,param falan var
2 dönem üstümdekilerin bile karizmatiksin dediği falan olmuştur
sizce bu kızla şansım nedir?
anlamadığınız yer olursa ya da saçmalamışsam lütfen düzelttirin
ekleme :
benim sorunum tamamiyle tanışamamak değil, çünkü hani facebookta eklemiş isimlerimizi biliyoruz gidip ismin ne diye falan soramam keşke eklemeseymiş
bir de yanımda kız falan olursa kızı fena anlamda etkiler miyim?
edit : arkadaşlar bugün okulda ağlarken gördüm onu tam alıngan olduğu anlar ne yapabilirsem bu aralar yapabilirim diye düşünüyorum ne yapabilirim?
nasıl tanışabilirim?
facebooktan acaba selamlama x seni ağlarken gördüm nasılsın bir şeyin var mı mı desem yoksa okulda yüz yüze mi söylesem bunları destek lütfen