Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Daha ne yapmam gerekir ?

Daha ne yapmam gerekir ?
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben bir kızı fazla seviyorum ama bundan böyle sevmediğini söylüyor beni Ona bakmıyormuş gibi yapıyorum o bana bakmaya ve yakınama gelmeye başlıyor daha ne yapabilirim Önerilerinizi bekliyorum

Similar threads

7 hatta nerdeyse 8 aydır tanıdığım kız arkadaşımla bi türlü sorunlarımızı aşamıyoruz Ben ona aleyhinde isteksiz olarak fazla kusur yaptım ve bana çok kırgın Bunu kendiside söylüyor Ben onu uzun zamandır sevdiğimi kendisine söylüyoeuö oysa o güven problemi olduğu için bunu yapamıyordu Bir iki ay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar dün öğrendim Sanıyorum fakat: %99 aldatıldım Aldatılmadan önceki anılarımı yazmıştım Fakat yine de yazayım (1 Hafta Önce Perşembe Görüşüldü İyi Anlaşıldı Zıt giden bir şey yoktu) Son gün soğuk davranmaya başladı Hiç aşkım demedi (1 Hafta Önce 01:30) Daha Sonra Telefonda konuştuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
17 yaşındayım Bugün otobüse binerken sıra oldu Bütün sıra bana gelmişken karşmda sıra bekleyen kıza yol verdim Kız beklemiyordu bunu emrindeki Gözüme benden 12 yaş büyükmüş gibi geldi Lakin doğrusu hoştu Büyük yaşta olduğunu sandığım için pek ilgilenmedim Otobüse bindiğimde o arka kuytu bölüme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadaşlar hepinize merhaba Konuya anında girmek istiyorum, yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum Arkadaşlar ben yaklaşık 23 gün önce internet üzerinden bir kız ile tanıştım Twitter ve facebook üzerinden konusuyoruz Benzer semtte oturuyoruz yakınız yani uzaktan değiliz Kız ile muhabbeti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Hemen Anlatıcaklarımı İyi Dinleyin Teşekürler Çoktan güzel okuyup anlatana 3 tane kulanıcıdan 3 tane ++Reppp derhal ben okula yeni gectiğimde sınıfa girdim sınıfa girmem kızı görmem anında kızdan hoslandm derslerde cok farkındaydım kız aralıksız bana bakardı bende caktırmazdım sonra arkadasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt