Birisinin ona bir küme üyesi olduğunu hatırlatması lazım.
Adam Levine, Maroon 5 kümesinin vokalisti. Lakin onun şöhreti yıllar içinde kümenin önüne geçti.
Uzun mühlet "The Voice" müsabakasında heyet olan müzikçi, geçtiğimiz yıllarda bu programa veda etmişti.
Son periyotta sivri açıklamalarıyla dikkat çeken vokalist, 2018'de "rock müzik öldü" diyerek bir anda reaksiyonları üstüne çekmişti.
"Müzikte inanılmaz her ne oluyorsa, ya da gelişim ismine ne varsa hepsi hip-hop'ta. " diyerek pek çok müzisyenin ve müzikseverin reaksiyonunu çekmişti.
Kendisinin de bir pop rock kümesinin üyesi olduğunu unutan Adam Levine'dan tekrar dikkat çeken bir açıklama geldi.
Maroon 5'ın Megan Thee Stallion'la işbirliği yaptığı yeni müziğinin tanıtımı için katıldığı bir programda "artık hiç müzik kümesi kalmadı" diyerek tekrar büyük bir çıkış yapmış oldu.
"Maroon 5'ın birinci albümü çıktığında hala kümeler vardı. Artık hiç küme yokmuş üzere hissediyorum. Bu beni tuhaf formda biraz üzüyor. Natürel ki hala kimi kümeler var, tahminen de yoklar. Tahminen de ilgi odağı değiller yahut tanınan değiller lakin daha fazla olmalarını isterdim." diyerek aslında günümüzde küme müziğine olan ilginin azaldığına vurgu yapmak istemiş görünüyordu.
Lakin artık müzik kümesi yok üzere argümanlı bir açıklamayla başlaması, elbette röportajın bu kısmının paylaşılmasına sebep oldu.
"Adam, tatlım... sen de bir gruptasın."
"Maroon 5 bir küme?"
"Adam Levine: Kümeler öldü.
K-pop hayranları:"
"Neler duyuyorum, Adam Levine da One Direction'ın geri dönmesini istiyor."
Evvel rock müzik, artık müzik kümeleri... Adam Levine bir sonraki açıklamasında kendini de inkar edebilir üzere görünüyor.
Pekala siz bu savlı çıkış hakkında ne düşünüyorsunuz; sizce haklı mı, haksız mı?