Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dahası ya sen

Dahası ya sen
0
119

Similar threads

Kıyamam Sana Bir bakışın yere duşsearş yere duşer uzuntunle beraber dunyana Bir damla gozunden dokulen yaşa,yağmurlar yarışır kendinden bir haber acılarına Dedim ya asma suratını hak vaadi gelir bulur seni ve sevgini Gozlerini cekme benden dayanamam hasretine yar,ben oleyim yerine! Kıyamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
TUTAN NE SENİ GELGİTLER Mİ Hep el salla sen gulumse Zordu bitti gitti neysede Bir gun daha kalsaydı Ya bir kez daha baksaydım Şimdi uzaktan uzağa Arada bir gelse de İstesem de sevememde Tut kendini gulumse Ya da el salla hep sen Sonra ardımdan derin bir ohh cek yine Zor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Hep el salla sen gulumse Zordu bitti gitti neysede Bir gun daha kalsaydı Ya bir kez daha baksaydım Şimdi uzaktan uzağa Arada bir gelse de İstesem de sevememde Tut kendini gulumse Ya da el salla hep sen Sonra ardımdan derin bir ohh cek yine Zor Seninle olmak Sensiz de Bir dize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
TOMURCUK Ac artık Ya da ertele gitmemi İstekli bakışlarım demek yetmedi Sureler bağlamış oysa bizi Gercekleştir artık beklentimi Dillenip uyarma beni Gun be gun değişiyor değişiyoruz da son gecemde acmak zorundasın tomurcukcan doyurmadı yaşadıklarımız ikimizi değil mi Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
TOMURCUK Ac artık Ya da ertele gitmemi İstekli bakışlarım demek yetmedi Sureler bağlamış oysa bizi Gercekleştir artık beklentimi Dillenip uyarma beni Gun be gun değişiyor değişiyoruz da son gecemde acmak zorundasın tomurcukcan doyurmadı yaşadıklarımız ikimizi değil mi Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,913Kullanıcılar
DerieriSon üye
Üst Alt