Dalga İle Kıyının Aşkı 1549087128 1549087128 dalgailekiyininaski5c55319d0b364dalgailekiyininaski5c55319d0b364 http:img1blogcucomimagesimmimmortaleendless24583 Tahoma, sansserifDalga ile kıyının aşkını bilir misin? Öncesinden başlayıp, sonsuza giden dalga, Hep aşka kavuşma özlemiyle atılır kıyıya Dalga seven, kıyı sevilendir Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga Ve döner her zaman geriye Bilir kavuşamayacağını lakin hep koşar kıyıya Her bir dokunuşunda aşkına verir bedenini acele ile İşte, ben de seni böyle severim bitanem Bitanem, Bilir misin dağ başında açan uçurum çiçeklerini? Bilirler görünmeyeceklerini Sevilmeyeceklerini Koklanmayacaklarını Okşanmayacaklarını Ama inatla açarlar aşkla, sevgiyle, özlemle Daima beklerler gelmeyecek sevgilinin onu kucaklamasını İşte, ben de seni böyle beklerim bitanem Bitanem, Ağaç ile meyvesinin aşkını bilir misin? Meyvesini vermelidir ağaç her yerde doğmak için O Kadar zorludur ancak ayrılmaları Verir meyvesini ağaç Meyve tohum olur, tohum kök olur Ve baştan doğar ağaç kendi meyvesinden İşte ben de böyle bitanem; Tahoma, sansserifYOK OLMAYI GÖZE ALDIM HER YERDE SENDE DOĞMAK İÇİN