Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dalgasına Seven Kızlar (Dengesiz Kızlar)

Dalgasına Seven Kızlar (Dengesiz Kızlar)
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bu yazdığım yazıdan daha sonra bundan böyle hiçbir kıza teklif etmeyi ve hiçbır kızla çıkmayı düşünmüyorum Fazla sevdiğim kız arkadaşımdan ayrıldım 1 yıllık ilişkim vardı Abuk Subuk sapan bir sebep yüzünden ayrılmıştık ve ayrıldıktan sonradan kendine diğer bir sevgili yaptı Bende kızı büyük bir ölçüde unuttum ve lanet olası fena alışkanlıklara başladım

Derken okulda böylece güzel bir kız gördüm ama , kız gayet sürükleyici bir kızdı hal ve hareketlerindende nasıl bir kız olduğu anlaşılıyordu (Çekingen vs vs) bu kızla 1 hafta kadar bakıştık ve dost aracılığıyla tanışmak istediğimi belirttim kızda benı beğenmış , kızı cuma günü faceden ekleyip konuştum Kızla hoş bir şekilde faceden konuştuk ve dün itibariyle çıkmaya başladıkDün okulda beraber takıldık bugün ise yeniden beraberdik Okuldan ayrıldıktan sonradan kız bana mesaj attı Fazla soğuk davranıyorsun bana arkadaşken daha iyiydi diye Ben ise kıza soğuk davranmıyordum aslında espriler falan yapıyordum seni çok özlemişim falan diyordum Yani asosyal biri değilim fakat o kadar sosyal olduğumda söylenemez

Sonradan ise ben kıza dost kalmak mı istiyorsun yani beni istemiyormusun dedim kızda sarjım değil sonra konuşuruz dedi Bende yalnızca istiyorum veya istemiyorum diyeceksin dedi 3 4 kez bana aynı mesajı attı bende iyi be iyi yazdım sonra benımle sürükleyici konuşacaksın yazdı bana Bende sus bitmiş sarjın bitecek yazdım Eve geldiğinde ise yürümüyor senle falan dedi ve terketmek istediğini belirtti Ben ise ben seni istiyorum senden sahiden fazla hoşlandığım daha dün çıkmaya başladık yapma böyle dedim Kız ise bana uzatma Anıl dedi Ben ise işte bir hemen olan hevesinim senin Benle öylesine çıkmışsın nasıl bir sevgi anlayışının olduğunu anladım yazdım ve telefonu kapadım Ant ediyorum moralimi öyle bozdu ama Öteki sevgilimden daha sonra bu denlicesine hoşlandığım birincil kızdıNe yapacağımı bilmiyorum

858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt