Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Damacanayı Sebile Bit Türlü Oturtamayan Adamın Zor ve Eğlenceli Anları

Hoş geldin! baronn tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Damacanayı Sebile Bit Türlü Oturtamayan Adamın Zor ve Eğlenceli Anları
0
91

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-831f4625df79aee34e3ae8acbeddf3f4c1c55c86.jpg

İzlerken yoruldum nitekim.

Damacanayı sebile bir türlü yerleştiremeyince mükemmel tahliller buldu hakikaten.

Similar threads

Abileri ve ablalarıyla yaşadıkları hengameleri anlatırken bir yandan da hayal güçlerinin sınırsız olduğunu gösteren kullanıcılar herkesi gülmekten kırıp geçirdi. Bizler de en eğlenceli yorumları sizler için derledik. Siz de içeriğimizi merak ediyorsanız sizi şöyle alalım.???? Sosyal medya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Bazen ailece televizyon izlerken ansızın kanalı değiştirmeniz gerekir, hatırladınız mı? İşte bu sahneler tam olara o kumandanın devreye girdiği anlara denk gelen sahneler. Bakalım hangileri aklınızda kalmış? 1. Propaganda sinemasından hudut tanımayan bir öpüşme Direktörlüğünü Sinan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
#5 ben tekrar de eğlenirdim ya 1. Hayvan barınağında çalışmak "Muhtemelen hayvanat bahçesinden daha az ağır bir çalışma ortamı vardır fakat gelip tüm gün sempatik köpek yavrularıyla oynamayı bekleyip müracaatta bulunan yahut istekli olan insan sayısı çok fazla ve yorucu. Genel olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Genellikle okul çağında* olan çocuklarda görülen saç biti bulaşıcı bir canlıdır. Saç bitleri insan kafasında, saçın yer aldığı deride yaşar ve kan emerek yaşamını sürdürür. Genellikle yaz aylarında ortaya çıkan saç bitleri asalak olarak hayatını devam ettirir ve evde uygulayacağınız bir kaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
2020 Tokyo Olimpiyatları, bir yıl sonra da olsa nihayet geldi. Beşerler ülkelerinin atletlerini destekliyor ve onların ülkelerine madalya getirmelerini umuyorlar. Karşılaşmalar katiyen enteresan ve izlemesi zevklidir, lakin bu bir atletin Olimpiyat tecrübesinin sadece bir modülüdür. Nerede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,542Konular
981,895Mesajlar
32,538Kullanıcılar
Üst Alt