Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sen damar kalk git başka bir damarın üstüne çık, sonra bir ağrı bir sızı, hayır yani amacın ne neden durduk yere gidip öbür damarı dolayısıyla beni rahatsız ediyorsun,
Estetik dendiğinde akla birinci sırada burun 2. sırada göğüs gelir, botox dolgu üzere pratikler da onları takip eder. Bacak estetiği ise az konuşulan bir tabirdir. Bacak estediği dendiğindede akla geniş basenler, selülit, bacağın kalın yahut ince olması, çarpık bacak, bilek inceliği akla gelir...
En düzgün varis tedavisi. Tüm hastalıklarda olduğu üzere burada da marazın çeşidine (kılcal,orta kalınlıkta,kalın) kademesine ve yaygınlığına nazaran değişen bir durumdur.Genel olarak düşünüldüğünde ameliyatsız varis tedavi yollarının hepsi ameliyatla yapılan tedavilerden daha üstündür...
Kan beni tüm benler arasında en dikkat cazip olandır. Bilhassa yüz ve ense yerinde görmeye alışkın olduğumuz ben yada benler kendi içerisinde bir çok çeşidi bulunmaktadır. Zararlı, zararsız, kanserleşme, büyüme riski olan çeşitlere bir örnekte Kan Beni olarak gösterebiliriz. Kan Beni atar...
"Damar beni" marazı zaten geçmez kesinlikle eksperi tarafından tedavi edilmelidir. Tedavi seçimi illetin seviyesi, yaygınlığı ve tipine nazaran farklı metot ve teknolojiler kullanılır. Damar beni vücudun görünen her yanında olabildiği üzere iç organlarda da olabilmektedir. Bazen önemli...
Vücuttaki herhangi bir organa kan akışını sağlayan bir damarın tıkanarak, o organın beslenemez hale gelmesine Damar Tıkanıklığı adı verilir Damarlar, vücuttaki kanın bütün organlara iletilmesini gerçekleştiren bir su şebekesi gibidir Günlük yaşamda suyun evimize gelmesini sağlayan şeyler...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.