Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

damar nick aşk mesajı yokmu

damar nick aşk mesajı yokmu
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
en damar aşk mesajlarını oncelikle forumdaki guzel sozler ve mesajlar bolumunde bulabilirisniz Bunun yanında yardımcı olması acısından işte sizlere en damar aşk mesajları ve nickler:

Her zaman mutluluğun doruğundayken gulunmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye ucurum kenarındayken bile gulumseyeceksin

Bir yerde kucuk insanların buyuk golgeleri oluşuyorsa orada guneş batıyor demektir

Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun sucudur Eğer o kişi seni pek cok kere aldatmışsa bu senin sucundur

Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur Hayatta edindiğim tecrubeler, yediğim kazıkların toplamıdır

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir

Dostun dostumdur, duşmanın duşmanım

Atasını tanımayan, it peşinde gezer!

İki kişinin bildiği sır değildir

Biz olmeyi coktan goze aldık da, yanımızda kimleri goturucez onu duşunuyoruz

İnsana guvenme olur, ağaca yaslanma kurur

Her gun olan yenilik, benim geleneklerime bir ihanet ve hakarettir

Sen ciftlikte at tımar ederken, biz insan tımar ediyorduk

Kurtlukta kanun, duşeni yemektir

Azdan az, coktan cok gider Namımızın buyukluğu, dostlarımızın buyukluğundendir

Her şey yalan! Benim hayatımda tek gercek sensin

Tetik duşer Alem bİter Bu Deli Cocuk O zmn Gider
Kahpe alem bizi Siz Değil inancımız Yıkar
Bizim İnancımızda ASla Yıkılmaz
BİTLİS Merkez kafasına gore herkes

Hayat yolardan Cizilmiş Olsa Bile Birini Sececeksin Sectiğin Yolda Olum Olsa Bile SELAM Verip Gececeksin

Cekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Mahallemizden Gecilmez Elimizden Su İcilmez Biz Ahlat Cocuğuyuz Bize Racon Kesilmez

SerSeriyim SerSeri SokakLardır EvimDinLe Cici Kız DinLeSanıyorsun ki SerSeriLer AğLamazSerSeriler ßir ßir Ağladımı Kimse Tutamazİnanki Sosyete Kızı Herkes SerSeri Olamaz

Biz Biz Olduqumuz Icin S£viLdik ,ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik Geride 35 Kişi kaLdık ama icimiz rahat MutLuyuz Cunku Bu yaşımıza kadar Hic Adam SATMADIK ! KraL OLmayanLara Tac taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık!

hayat kalbini okuyacak bir şarkıcı yaratmadıysa, aklını konuşacak bir filozof yaratır

olum oncesi yorgunluk var gozlerimde golgem bile boğmak icin fırsat arıyor!!!

bıcaklar kesmedi de tenimi bir kotu sozle oldum

duşunce şeytandan davranış tanrıdandır hangi duşuncenin davranışa donuşeceğine karar verense insandır!!!

zaten buyuk aşkların adamı olamazdın sen adresim yalnış kahramanım yalnıştı!

Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak

Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz

A$k KıZ Arkada$ıNıN DuDaqıNDaN OpMeK Kadar UcuZsa ßeNDe O A$kI SaTaCaK KaDaR $eReFSiZiM

butun trajediler olummle biter butun komediler ise evlilik le!

sevda dudaklarımdan akan sozcukler değil yureğimde kanayan yaram

zırhın icinde olan kaderdir evladım insan değil

opuyorsam AYRILIĞI gozunden,
sokuyorsam YUREĞİMİ goğsunden,
geciyorsam gozlerinin icinden,
sana olan SEVDAMDANDIR bilesinnn

Eğer iciyorsam rakıyı , eğer gozlerim eskisi gibi değilse, yuruyuşum değişmişseKİME NE !!!

Elli elli yuz biz muslumcuyuz:: Arabesktir tarzımız muslum baba baş tacımız

Ben keder uretir dert yaratırım aleme ibrettir herbir sattırım kırk yılın başında halim hatrım sorulsa ne yazar sorulmasa ne !!!

Kadere rest cektim İSYANLARDAYIMMMMMM !!!

NİCKLER

Bu gun ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın

senin icinde ßen ßitmiş oLsaydım ßenim icimde sen ya$ıyor oLmazdın

Herkesi sevebilirdim sevmeye senden başlamasaydım

hic onca kalabalığın icinde yanLız kaLdınmı

ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаІаЯІа вітміγоЯ

υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ goиdєЯміŞsіи
віЯ Đuşuи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи

ѕєи аиса оиа вυиа Іаf γєті$тіЯ ‚ імај вОzυк віЯаѕ dєĝі$тіЯ ‚ нєЯ каdıиı аииєи мі ѕаиdıи Окυγυр каfаиı ваγа ві gєІі$тіЯ

Đuиγаγа иєfЯєтіиі кυѕмак мı γаda ѕєѕіиі кıѕıр ѕυѕмак мı Şімdi кєиdiиє віЯ γоІ ѕєς γаda вυ důиγаdаи ωаzgєς

1 gun 1 elimde gul 1 elimde silah yanına geleceğim Ya o gculu alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun!

Seni gormek su senle yaşamak nefes olsun 3 gun susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla!

Sevgini gostereceksin soylemek yetmez Sevgi gozlerinde olacak sozlerin yetmez Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!

Gécici HéVés DéğiL Hak éDéNé NéFés oLurum

Sen Gelmezsin Bir Turlu Dertlerim Turlu Turlu Nice Dertleri Cektim Bu Başka Turlu