Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Damar Sözler Facebook

Damar Sözler Facebook

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Damar Sözler 2019 Facebook

Seni Özlem Duymak Acı Çekmekse O Acıyı Severek Çekiyorum, Seni Sevmek Günahsa Hiç Çekinmeden Günaha Giriyorum, Sana tutkun Almak Ölmekse Al Sana Canımı Veriyorum

Duyuyorum sana dokunamamanin ezikligini yasiyorum askin rezilligini,inan bitanem yanimdayken çekiyorum en fazla hasretini

Kötü günümde katkısı olmayanın iyi günümde hissesi yoktur

Şişeyi elime alınca gelir dost bildiklerin, şise dibine vurunca gider dost bildiklerin

Biz hiç bir gemiyi kaçırmadık Onlar beceriksiz gittiler

Yönetmen benim istediğime rol veririm istediğime yol!

Kaybedilen Her Bi Öz!Sarfedilen Her bi Söz!Acıklı Her bi Göz!Bir Kördüğüm OlduÇözebilirsen Hadi Çöz

Beni Tanımıyorsunuz Ahkam Kesmeyin Arkanıza Gölge,İçinize Korku,Mezarınıza Konu Olurum…

Bu ilginç bi veda oLcak çünkü doğrusu defalarca içimdesin Ne dek uzağa gitsemde , gittiğim bitmiş benimLesin

İnsanın en büyük hatası hoşuna gitmek yok, sevmeye bedel olmayan birinden sevilmeyi beklemektir!

DAMARINA mıı bastımm sevgilii eğerr öyleysee çekmiyorum elimi hatta daha derinlere iniyorumki sende iliklerinde hisset bensizliği

Geride kalan tek şey yüreğim Sahip bile çıkamıyorum bundan böyle ona! Baksana almış başını gitmiş sana…

Bir Zamanlar hayallerimiz vardı, gerçekleştirmeyi umduğumuz Derhal bırakın gerçekleştirmeyi, umabilmek en büyük hayalimiz oldu…

Bir gün aglamayı düşünursen sakın yapma çünkü bir yerlerde senin tek gülüşün için yaşamış biri var… *

858,496Konular
981,802Mesajlar
29,870Kullanıcılar
kemalbelenSon üye
Üst Alt