Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Damar Sozler

Damar Sozler
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
En Yeni Damar Sozler Damar Mesajlar

Olum Geldiği Zaman Ynaıma Gelme Ben Azraillede Hesap Kitap Yaparım

GuLun DikenLeriydi AvucLarımı Kanatan Ardımda Bir Omur YukLu RuzgarLar Ne Zaman DoğruLupta Sevmeye KaLksam ''Ordu Gibi CoğaLıyor Onume AyrıLıkLar''

Bende Emanetti Sevdan Bir Armağan KabuL Ettim,İstemene Gerek Yoktu ''Zaten Geri Verecektim''

Hayata Cezasını GuLuşunLe Ver KotuLukLukLerden YıkıLmadığını AnLasın Yaprak MisaLi DokuLsende BiLe Seni SevenLere Yeşer Kimse de Yoksa BiLe ''Benim Sevgim Herkese BedeL''

Sevmek GuzeL Şey Kıymet BiLene Ver!! Ne Zor OL KırıL Nede Yumuşak oL EziL Bir GuL Kadar SeviL Ve Benden Yana Cook SeviLdiğini BiL!!!

Gun Batımında Ararken Seni,Gordum YoLLarda Ayak İzLerini,AnLadım Faydasız Boşa GozyaşLarım, ''Terkedip Gitmiştin ZaLimce Beni''!!!

Daha Kapıyı Acmadan AnLadım Kapıda Senin OLduğunu CaLışından Tanıdım Beni Terkettiğinde Bende BoyLe CaLmıştım Kapını Bir Gece Vakti Ansızın TerkediLdin Dimi!! Tıpkı Beni Terkettiğin Gibi Kahpece Sırtından VuruLdun Dimi!!! Tıpkı Beni Vurduğun Gibi ''Dokunma Uzak Dur Benden Cek O Pis ELLerini''!!!

Bir RuzgarLık Omru OLan Ben DağLarda Bir Dumanım Bir Varmış Bir Yokmuş Gibi ''Farzet ki Ben Bir YaLanım''!!!

Ortamsa Ortam DeLiLikse DeLiLik Bu ALemde ''TOPK@PI G£NCLiK''!!!

Benim Yureğimde Batar Her Guneş,Benim Yureğimde Yanar Her Ateş,Bu İsyanımı Hor Gorme K@RD£$, ''Gidene AğLamak Benim Kaderim''

Bir KaranLık GeLiyor YokLuğunun Ardından,Ne Zaman Guneş Batsa Bu Son Gecem Diyorum,Bu Ne Bitmez AyrıLık BoyLe, ''Bu Ne Bitmez OzLem Diyorum''!!!

Benim Kaderimde BinLerce CiLe Yorgun Bedenimi Taşır MechuLe Sevdiğim Sende Git Git GuLe GuLe!!! ''Gidene AğLamak Benim Kaderim''!!!

Bizi Bir ALLah Birde K@RD£$L£R!M!Z BiLsin ''Gerisi İL£RL£$!N''!!!

Kara SevdaLıydım KimLe OLduysam İnkar Edecek Bir İnsan DeğiLim MutLaka HakLıydım Kimi Kırdıysam ''İcim Buruk Ama Pişman DeğiLim''!!!

Hasret Yureğimi BoyLe Yakınca,Umudu YoLLara BağLadım Yine,Resmimiz Karşımda Mahsun Bakınca, ''Bu Gece YağmurLa AğLadım Yine''!!!

Ben Serseriyim HayaLLerimi Yakın,Resmime Bakıpta AğLamayınBu Bir Hatıradır,DikkatLi BakınKıymetim Yoksa, YIRTIP ATIN''

BedduaLarımı Onda Bırakır SevapLarımı Yureğimde SakLarım Masum Bir Gunahsa Yaşadığım Gururumdan Susarım!!!

DéTayLAr AynaDir Farki YansiTir KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim

GeceLeri geLme jiLet tutarIm Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GuzeLim ßen PisKopatIm

BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait

HayaTi uCurumLArDa Gécmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak ucuRumun KéNari Yakisir Unutma! ucurumun KéNArindada CiCékLéR YéTisir

kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Gune$ gorunCeye kãdãrdIr !

Sabıkası Yok BeLLi Sucu Aşık oLmak,Senin İcin SokakLarda Yatmak,Senin Niyetin Benden Uzak KaLmak,Yakıştımı Be GuLum ''BiZi BoYLe ArKaDaN VuRMaK''

CepLerim Esrar DoLu Gidiyorum Kumara,DunyaLarı Kaybettim GuLuşun 10 Numara,Bir Resmin Vardı Astım Duvara,Baktıkca Yapıştırıyorum Bir Cıgara!!!

Sıgara Keyif Vermiyor,BaLLy Kafa Yapmıyor,Esrar'a Para Yetmiyor,Lan aLLah'sız Sensiz GunLer Gecmiyor!!!

Giderken Bir Adres Bırakmadı mı,Gozunden Yaş Dokup AğLamadı mı,YaLvarırım SoyLeyin Bir BiLen Varmı,Nereye Gitti O Bana SoyLeyin!!!

OzneLerime Karışmadan GirebiLeceksen CumLeLerime,Kirpik UcLarımı IsLatmadan GidebiLeceksen ve Goz BebekLerime Cocuğun Gibi BakabiLeceğine Soz Vereceksen Şimdi Butun YoLLarı ''oRoSPu eDeRiM aYaKLaRıNa''!!!

ŞansızLık Peşimde DertLer SıraLı,GuLmedi TaLihim Bahtım KaraLı,Kavgam Var KaderLe KanLı BıcakLı,Vuracaksa Vursun Daha Ne oLsun!!!

3 CarşafLa SarıLan Cıgaranın,Bir Bardak CayLa PatLayan Hapın,Yarım PipetLe CeKiLen Kokainin,Bir FoLyo iLe İciLen Kovanın,İkiye BoLunup YeniLen Mantarın,Eski Bir İğneyLe aLınan Eroinin DeğiL, ''BiZ ToPKaPıNıN MuPTeLaSıYıZ''!!!

Dedim Ya GuzeLim!! İşte Ben BuyumOz Ve Oz Garaj aLtı CocuğuyumRakı,Şarap İcerim,Disko Dans BiLmemMini Etek Giydirip,MersedesLerde GezdirememeLLerine Oje,GozLerine Surme Cektiremem Dedim Ya GuzeLim!! İşte Ben BuyumBir Daha Beni Ararsan,iLk Adresim DeLi KanLıLar Caddesi Cebi DeLik Kıraathanesi,Eğer Orda Yoksam İkinci Adresim BeLLi ''BaYRaMPaŞa CeZaEVi''!!!

Adım $£R$£Ri!!! SokakLarda Buyudum Ben,KoLumda JiLet İzLeri,GonLumde DostLarımın SevdasıBen Hep SokakLarda Buyudum Kızım!!! Senin Gibi Sıcak SobaLarda Isınıp,Sıcak YorganLara SarıLmadımHerkesin Derdine Koşar Bu $£R$£Ri!!!

Satmadık Dostumuzu,BiLdik Hasmımızı,Kapatmadık EskiLerden KaLmış Yaramızı,Akıtırız Kardeş Uğruna Kanımızı!! BiLsinLer ki; ''KRaLLaR oLMeDeN BıRaKMaZ TaCıNı''!!!

SoyLe SatıLık Aşkının Fiyatı Ne,SoyLe Değdimi ŞerefsizLiğineDunya Dondukce Tek Gerceğim Şu; ''SeNiN İciN DıŞıN KaHPe''

eğer intikam alabilseydim seni affederdim

ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez

kendin kadar akLımdasın

cıkışlar hep daralmış ruhum dar sokaklarda

BiR OmuR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK
CuNkU sEn ruzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugun bana esersin yarin ele

Wedalaşırken Uzulmuş Gibi Tutma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Boy Aynasında Bi Bak!!!!!!